Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam
Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.
Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.
De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.
Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.
Lehet ő szereti ha a párja r.banc.
De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.
Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..
Huh, így végigolvasva mindent asszem kezdem érteni.
Értelek téged teljesen és a bizonytalanságodat is. Neked ez korai, nem tudod, megbízhatsz-e benne, hogy tekint rád. Kiábrándul-e, ha ribis leszel az ágyban stb.
Viszont őt is értem. Ha nagy, érett önbizalmad lenne, akkor nem aggódnál azon, hogy néz rád, mert nem az ágyban szereznéd a tiszteletet, hanem már előtte kivívnád, és nem is nézne rád másként. Sajnos belénk van nevelve, hogy a szűzies viselkedés csak a tiszteletreméltó. Emiatt van ez a gátlás, mert félünk, hogy a ribis kiábrándító, lealacsonyító, és csak kihasználás a jutalma. És valóban, ismeretlenül ezt váltja ki, mert a fiúkat is erre nevelik, meg ösztönösek ezek a dolgok.
Nyilván a feloldása az a helyzetnek, ha nem aggódsz azon, minek néz, szabadon meg mered élni a vágyaidat.
Ennek több módja van: ő rászolgál a bizalmadra, tettekkel, idővel. Vagy neked nagyobb az önbizalmad, nem azáltal értékeled magad, hogy ő hogyan néz rád. Ez főleg férfiak esetében fontos, a nő úgy néz rájuk, ahogy ők magukra (kis általánosítással). De szerintem nőknél is számít, hogy te ettől nem nézed le magad, hanem ugyanúgy tiszteled és értékesnek látod magad, nem mocskosnak, és ezt a kisugárzásoddal, viselkedéseddel közvetíted felé, s tőle is megköveteled. Segít, ha tabukat döntögettek (ő ezt teszi a határauddal, csak kicsit túl gyorsan), komfortossá váltok egymás előtt. Tudtok játékosan szerepet váltani. Érzed a tiszteletet és megbecsülést tőle mindentől függetlenül, akkor is, ha butaságot csinálsz stb. Ezt neki is fel kell építenie. De ha ez megvan, akkor a 2.-nak feltett kérdésre válaszolva nem, ha jól mozogtok a szerepek között, akkor nem néz ribinek a mindennapi értelemben attól, hogy az ágyban olyan dolgokat csináltok. Feltéve, hogy áll olyan értelmi szinten, de a leírásod alapján igen.
Nálunk is hamar döntögette a tabukat, de én is egy közvetlen személyiség vagyok. Eleinte én is bizalmatlan voltam, mert igen, van egy kis fuckboy beütése ennek a profizmusnak, amit te is leírtál. De hamar nagyon meg tudtunk nyílni, éreztem hogy elfogad, tisztel, nem kell ezért harcolnom. És most már úgy egymásra vagyunk hangolódva, hogy másodpercek alatt váltunk ribi és cuki és mindennapi/szakmai/tudományos szerep között. Én is néha kis megerősítésképp felteszem a kérdést, hogy ugye nem néz le emiatt, de látom a tekintetében, hogy nem, és a cselekedetein is. Ez hihetetlen szabadság, és mindketten nagyon élvezzük. De ez már egy összeszokottabb állapot (kb bő fél év kellett), ahol semmi se ciki. Ami az volt, azt csakazértis megcsináltuk/kibeszéltük. Ti hogy álltok ezzel? Mióta tart ez a kapcsolat?
Ri....banc az, aki pénzért szexel.
Ő azt akarja, hogy az ágyban, max. otthon légy egy kicsit vadítóan szexi, attól izgalmasabb az együttlét.
A házon kívül nem akarja, hogy ilyen légy.
Nem fog dobni, csak ha nem teszel a kedvébe, akkor esélyes lehet.
Ti amúgy hogy jöttetek össze?
Mióta ismered, mióta jártok?
Hálám 51!
Igen ami már köztetek van, az nálunk még nincs felépítve, és nem ezt az építést szorgalmazza, hanem a határfeszegetéseket.
Ez nem ad alapot a bizalmamra, hogy meg tudjak nyílni, oldódni.(és helyből vissza is kérdezne, hogy mert bizalmatlanságra adott? Aztán meg visszamutogatna rám, hogy mert én adtam neki alapot bízni? És mégis bízik bennem stb)
52 # bár ha ilyen egyszeru lenne.
Amikor picit is nyitok neki es többet nyujtok, olyankor cicamica lesz a nevem is utána jóval es nem éppen a pl házasságon(most vsak random pelda) agyal hirtelen..azaz nem ugy tunik mintha r.banckodás félék után hű de komolyan venne. Hatással van rá. Az is lehet, ő még nem "kategorizàlt" engem be.
Nekem ugy tunik, akkor vesz csak komolyan, ha en is betartok határokat a nyitassal. Ez engem gátol igy.
Nincsenek mögöttunk évek.
Az összejövés, hát az, az amolyan villámcsapás típusu volt, neki is nekem is tele meglepetesekkel.
*jav
Ha elmondanám neki hogy ő nem ad alapot a bizalmamra, helyből kerdezne vissza hogy mert en adtam?
Szoval r.banckodások illetve azok súrolása esetén ler.bancoz kulonbozo jelzokkel kedvesen becézgetve, amikor már javában pl teljesen más dolgunk van már.
Mint aki megint "nyert"
"De ez már egy összeszokottabb állapot (kb bő fél év kellett), ahol semmi se ciki. Ami az volt, azt csakazértis megcsináltuk/kibeszéltük. Ti hogy álltok ezzel? Mióta tart ez a kapcsolat?" - kommunikáció kedves kérdező.
37.
Bocsi, visszaszivom. Nem láttam mit írtál legutóbb. Én erre már nem írok semmit... Annyit elmondanék, h EQ-ja nem sok férfinek van. Neki sincs. A többit már te matekozd ki.
37.
De most, hogy én addig eljussak hogy amikor lecicamicáz az utcán és azt egy kacsintással lereagáljam.., ahhoz nem is tudom mi és mennyi idő kellene.
Nem olyan régi kapcsolat.
Beszélni beszélünk mindenről. Ilyen esetek miatt is vannak amikor oldódom (meggyengülök), amikre aztán kapom a becézéseket pláne, amiket "pofonnak"élek még meg es azon agyalok megbánjam e azt is hogy nyitottam egy kicsit.
De nem bánom meg mert ugy ertem jol döntöttem, de az ő hozzáállása hozzam ilyenek után, ahogy tényleg r.biként kezel(ami Neki belefér), az még nekem korai es nem jo visszacsatolás.
Aztán ha jelzem hogy rosszul esik, az meg neki esik rosszul hogy ő nem megbántásbol mondta es inkább neki esik rosszul hogy nekem rosszul esett és nem jol vettem a lapot.
Aztán rájövök hogy tenyleg, igaza van.
Azaz én nem vagyok kész a nagyobb nyitásokra az biztos.
Az azért öröm az ürömben, hogy eddig legalább letisztult már bennem a kèp.
58# van eq ja rendesen.
Csak én fogom rosszul.
Volt amikor tudtam mosolyogni ilyeneken magabiztosan és átvette azt az örömet, es mondta nagyon szeret.
Amikor rosszul reagálok meg sajnslja hogy nem jol vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!