Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam
Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.
Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.
De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.
Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.
Lehet ő szereti ha a párja r.banc.
De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.
Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..
28# de azert ez mellett valszeg képben vagy hogy milyen jellegű a kapcsolata a masiknak veled gondolom.
27# mert ahogy a bizalmat, de ugy a bizalmatlanságot sem támasztja jelenleg alá. Nem igazolt a bizalmatlanságom.
37 és ebben is jol csinálja. Hagy nemeket is mondani, elfogadja.
Es olyankor magamtol nyilok meg picit jobban.
Lassu víz partot mos alapon is simán elvan a hataraimmal.
Ha picit ia megnyiltam, azonnal motivál a következő lépésre mintha az semmit nem is ért volna, már azonnal kell a következő nyitas.
Megint nemet mondok es megint lassu víz..
Ezért mivel egyre forrobb a helyzet egyre mélyebben nyit már meg, egyre erősebbek a nemek tőlem, egyre jobban akarja, ismétlem mindezt ugy hogy elkap félszavakat hogy mik a vágyaim. És már kapni is akarja.
És már egyre drasztikusabbak a dolgok amiket akar, amiket elutasitok, de tudja hogy volt benne részem pedig, azaz jelezve hogy nem határokat lépne át, stb
Nagyon okosan csinál mindent. Okosan manipulálgat.
És ez marhára zavar.
Ha zavar, akkor nem véletlenül zavar. Hallgass a belső megézéseidre, ösztöneidre.
37. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!