Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg a gordiuszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam

Figyelt kérdés

Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.

Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.

De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.

Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.

Lehet ő szereti ha a párja r.banc.

De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.

Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..

#kapcsolat-szex
2021. ápr. 5. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a gondod... Ha már lefekudtel vele, akkor már van vmi bizalom is. Onnantól meg mindegy. Nem tud kihasznalni, és nem tud r. ibinek nézni. Te is élvezed. Persze mondanom sem kell, h csak olyanba mész bele, amit te is szeretnél, vágysz rá.
2021. ápr. 5. 20:50
 22/76 A kérdező kommentje:

Utolsó.

De nekem nem mindegy, hogy kivel megyek bele olyanokba, amikre vágyom/vágytam vagy bármi.

Alap bizalom van csak. Az meg kevés ahhoz, hogy meg is nyíljak.

De köszi, akkor itt mindenki bevenné a srác dumáját egyből. Ez màr megvan.

2021. ápr. 5. 20:56
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

Te választottad, gondolom nemcsak ráböktél az utcán, hogy nekem ő tetszik és mostantól akkor járunk...

Ha nemcsak random jársz valakivel, akkor megengedheted nagadnak, hogy partner legyen az ágyban is.

Szexkapcsolatok ennél kevesebbek és ott sem akadály a "bizalom". Jól érzik magukat és ennyi.

2021. ápr. 5. 21:01
 24/76 anonim ***** válasza:
70%
Vonzodsz ehhez a srachoz egyáltalán? Sztem pont a szex az, ahol ennyire nem szabadna lelkizni. Élvezd. Ki nem sz.. kakilja le, h minek néz. Az csak az ő szegénységi bizonyítványa lenne.
2021. ápr. 5. 21:02
 25/76 A kérdező kommentje:

Igen pont ez lenne a fontos. A-Z ki szeretném ismerni.

És annak fényében dönteni.

Nem tetszik hogy ő akar manipulálni és vezetni úgy hogy en a motivacioval sem vagyok tisztában.

2021. ápr. 5. 21:05
 26/76 A kérdező kommentje:
24 teged nem zavarna ha folyamat szexorientálnának? Nem tűnne fel ugy kb semmi?
2021. ápr. 5. 21:06
 27/76 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Egyáltalán minek vagy együtt olyasvalakivel, akiben ennyire nem bízol?
2021. ápr. 5. 21:07
 28/76 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem kell szexorientálni, orientálom én magamat. :)) Akivel lefekszem, annak annyi. :)
2021. ápr. 5. 21:11
 29/76 anonim ***** válasza:
96%
Hát aranyoskám, ha én ennyire nem bíznék egy pasiban, akkor össze sem jönnék vele. Már ott kezdődik!
2021. ápr. 5. 21:13
 30/76 anonim ***** válasza:
94%
te ezt a fickót nem akarod. ez nem csak ebből a kérdésedből ordít
2021. ápr. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!