Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam
Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.
Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.
De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.
Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.
Lehet ő szereti ha a párja r.banc.
De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.
Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..
Ha lenne EQ-ja nem hinné ezt...
37.
A jogban is az van: a jogszabály nem ismerete, nem mentesít a következményektől. Te tele vagy érzelmekkel, tiszta szívvel, ő lehetnem is tudja mi az. Ne mentegesd. Olyan nincs, h csak te vagy a hibás. Egy fejlett érzelmi intelligenciájú ember sosem mást hibáztat. Minden érzékszervével hangolódik a másikra. Nem magából indul ki. Teret ad a másik személyiségnek. Megismerni akarja. Megérteni. Mint ahogy most tettem én veled. Nem tudom ki vagy. Nem tudom hány éves. Nem tudom mi a foglalkozásod. Csak annyit tudok, hogy egy másik nő vagy... Mégis hagytam teret, hogy megmutasd magad. Mi foglalkoztat. És szépen ki is bontottad, mert érezted a figyelmet. A semleges, de mégis segítő figyelmet.
Nos, ez párkapcsolatban is így kellene lenni. Nem játszma, hanem egymás megismerése, támogatása, figyelme. Ehelyett ő téged hibáztat... nincs önbizalmad.. . Aham... Nekem sem lenne ilyen társ (társ??) mellett. Sztem hagyd. Engedd el Tudom nagy szavak, de nejwm csak a fuss jutott most eszembe. Gondold át. És figyelj. És lépj. Irgalmatlanul.
Basszus.. Ez chates kapcsolat? Fasom... Egyáltalán dugtatok már? Vagy csak "elméletben" megy a téma? Ajjjj.... Sikerült berangatni. Mindegy. A fő az EQ. :)
Jó éjt. :)
Te se hallottad még hogy egy jó feleség azágyban kurv4, a konyhában mesterszakács, a gyerekekkel pedig példás anya?
Igen, az ágyban egy vad, különleges lányt akarunk magunknak akivel izgalmas a szex.
65 nagyon köszönöm
És pont amikor kicait is figyelmes teret ad, azok a pillanatok azok amikor kezdek nyilni, es azután meg többet akar azonnal és megint görcsös leszek.
67 nem errol van azon. Hanem Neki nem merek nyitni mert nincs alapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!