Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti a borotvált vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti a borotvált vagy a szőrős férfi felsőtestet szeretitek?

Figyelt kérdés
Főleg mellkas és has érdekel. A szőrős mellkas szerintem szexi, a hassal kapcsolatban nem vagyok ennyire biztos. Ti mit mondanátok?

tegnapelőtt 21:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy.
tegnapelőtt 21:27
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Előbbi
tegnapelőtt 21:36
 3/22 anonim ***** válasza:
66%

Csupaszon szeretem mindenhol.

Hogy ezt eleve szőrtelen genetikával, borotvával, epilátorral, gyantával, vagy végleges szőrtelenítéssel éri el, az mindegy.

tegnapelőtt 21:53
 4/22 Metionin ***** válasza:
84%
Amíg nem nagyon szőrös, addig okés.
tegnapelőtt 22:06
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Barátom szinte mindenhol szőrös és nagyon bejön. Kellemes érzés a mellkasához bújni és elsüppedni a bundában mint egy párnában.
tegnapelőtt 22:09
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, a hónalj szőrt férfiasnak és természetesnek találom úgy ha nem borotválják. A mellszőrzet is teljesen oké egy bizonyos határig, ha már turkálni lehet benne azt én nem szeretem
tegnapelőtt 22:54
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

A has szőrzet pedig úgy a kedvencem ha a köldök alatt egy csíkban nő lefelé. Azt egyszerűen imádom

tegnapelőtt 22:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából mindegy, hogy milyen az alapállapot, lehet szőrös és sima is (bár talán a szőrös egy picit jobban bejön), de egy dologtól rosszul vagyok, ez pedig a borosta. (Nem az arcon, ott nem zavar, még a hónaljnál sem gáz, de mondjuk hason/háton/mellkason nagyon taszítana.)
tegnapelőtt 23:39
 9/22 Katona Dius ***** válasza:
100%
Amíg nem csubakka, addig oké. Egy normális mennyiségű szőr simán jöhet. Amikor már annyi a szőr, hogy nem látni a bőrt alatta, az már olyan eh.
tegnap 01:01
 10/22 anonim ***** válasza:
57%

A természetesen csupaszat a legjobban.

Ha már valakinek van, akkor bundásan nem tetszik, de a többi variációt meg ő tudja, mit szeret.

tegnap 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!