Borotválják mostanában a srácok a felsőtestetüket?
Figyelt kérdés
Valaki strandon? Mik a tapasztalatok? Korosztály, típus (vékony, több súlyú) ?
Privátba is fogadok.
2023. júl. 8. 16:11
2/11 anonim válasza:
Attól függ
Amióta kigyúrtam magam kidolgoztam a felsőtestem azóta borotválom a mellkasom és a hasam.
A hónalj borotválás meg alap.
17/f
3/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki megfelel, illetve tetszik. Mondjuk folyamatosan csupaszon tartani biztos pepecs.
4/11 anonim válasza:
3, na az biztos, és akkor képzeld el ha nő vagy.
6/11 anonim válasza:
Több súlyú = kövér?
Én szőrtelenítem, igen.
7/11 anonim válasza:
Én valoban ferfi vagyok azaz 100+kg es nem, sehol nem borotvalom. Azaz arcon kivul sehol se hasznalok borotvat. Ugy is visszanö akkor minek. Plusz ezzel csak erosodik. Gyantára meg allergiás vagyok pattanás kipirosodás stb.
21F
8/11 anonim válasza:
Sokat járok strandra és alapból nagyon szőrös vagyok,én borotválom.Úgy látom,hogy a strandolók körében egyre többen leszedik,vagy rövidre trimmelik.Fiatalok és közép korosztály egyaránt.
9/11 anonim válasza:
Én egyelőre csak a hónaljamat borotválom rendszeresen. A mellkasomon és a hasamon nem szoktam leszedni. Kicsit tartok attól, hogy otthon furcsán néznének rám, ha leszedném. De egyszer ki fogom próbálni milyen úgy.
10/11 anonim válasza:
Én csak a pólóból vagy ingből kilógó részeket a nyak alatt, hogy ne lássák otthon hogy szőrös vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!