Szerintetek mennyire normális, ha leakarom borotválni a felsőtestem?
17/F vagyok, és nagyon zavar, hogy a mellkasom és a hasam is nagyon szőrös. Irritál és már kezdek undorodni tőle. Viszont látom, hogy az osztálytársaim legnagyobb része meghagyja, mert úgy "helyes".
Ráadásul félek, hogy ez kb olyan, mintha a lábaimat borotválnám, nem épp férfias. (Igen tudom, ez is csak sztereotípia, nagyon sok férfi borotválja a lábát, ebbe nem akarok belemenni.)
Nyugotan szedd le. Én gyantáztatom, mert én is utálom magamon.
Nekem azt mondták hogy így is férfias vagyok.
Ha neked úgy tetszik akkor csináld,te tested,csak a te döntésed mit csinálsz vele
Normálisnak viszont nem nevezném (ha már ez volt a kérdés) de nagyon nagy különcségnek se
Nekem semmi bajom a bu zikkal amíg nem az én lyukamra pályáznak :)
Most lehet le leszek pontozva,de elmondom a véleményem.Szerintem undorító,ha egy pasinak dzsumbuj van a mellkasán.Ha a lábán van,az úgy még oké...
Ha neked úgy szimpatikusabb,jobban érzed magad,akkor hajrá!Senki nem köthet bele,nincs bele szólásuk.
Igen normális! :) Nyugodtan borotváld le ha neked úgy jobban tetszik, vagy inkább gyantáztasd mert akkor szebb lesz a végeredmény, és tartósabb is lesz. :)
Én is gyantázom, sőt én a lábamat és a karomat is, és sokkal jobb így, arról nem is beszélve, hogy a csajoknak is jobban bejön így. :)
Szerintem normális. Én szeretem a szőrt, de néha engem is zavar, és lenyírom teljesen. Utána hagyom nőni, nekem magamon az tetszik a legjobban, amikor nem tiszta dzsumbuj, de nem is teljesen csupasz, hanem a kettő közt: kevés szőrrel.
A legjobb talán, ha trimmelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!