Az lehet, hogy az én felsőtestem normális hosszúságú, és csak a lábaim nagyon rövidek?
Figyelt kérdés
Én egy alacsony fiú vagyok.Amikor ülök mások mellett(akik magasabbak nálam sokszor azt veszem észre,hogy a felsőtestem hosszabb vagy ugyanolyan hosszú.Figyelni szoktam, hogy milyen magas a szék és milyen görbe a háta, és próbáltam én is úgy ülni és úgy, hogy ne vegyék észre nehogy hülyének nézzenek, ez lehet, hogy igaz is...Lehetséges, hogy a felsőtestem normális hosszúságú.Az öcsém pl. magasabb nálam, de a felsőteste rövidebb, mint az enyém.Lehet ,hogy hülyeségnek tűnik, de úgy tudom ,hogy 17 éves kor fölött(én annyi vagyok) már csak a csöves csontok nőnek, és ha az még nő annyit, hogy én elérjem egy férfi átlag magasságát az jó lenne.2014. okt. 8. 20:52
2/2 anonim válasza:
Egy alacsonyabb és egy magasabb ember közül azonos izomtömeggel az alacsonyabb néz ki izmosabbnak:-). Nőttél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!