Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg a gordiuszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam

Figyelt kérdés

Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.

Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.

De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.

Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.

Lehet ő szereti ha a párja r.banc.

De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.

Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..

#kapcsolat-szex
2021. ápr. 5. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd?
2021. ápr. 5. 20:14
 2/76 A kérdező kommentje:

Mit?

Egy rakat olyan szexuális dolgot akar ami pr.stis.

Igazábol megtehetnèm.

A kerdes hogy miert akarja.

Vagy mert egy utolso r.bancnak néz amugyis, akit majd lazàn dob, ha megun, vagy valoban neki arrol szolna a párkapcsolat hogy a nője r.banc

2021. ápr. 5. 20:18
 3/76 A kérdező kommentje:
Magyarán nem tudom hogy át akar verni, vagy nem.
2021. ápr. 5. 20:20
 4/76 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: ha neked a kérései bejönnek, akkor teljesítsd (fogd fel szerepjátéknak).

Ha van amit már nem akarsz akkor mondj nemet. Pl. (ez tényleg csak példa) szexelj egy haverral miközben ő ezt nézi (cuckold fétis). Ha erőlteti, miközben te nemet mondtál, vagy próbál sarokba szorítani, akkor és ott véget is vethetsz a kapcsolatnak.

Ha meg egyáltalán nem a te világod ez az egész, akkor meg egyszerúen nem fog működni így se úgy se, és nem kell több dolgot belelátnod mint ami, nem fogod magad jól érezni, csak kiszolgálod az igényeit, ő meg egy idő után pont azért fog dobni mert csak csinálod mint egy robot, így meg nem izgi ha nem vagy partner benne. És mindketten rosszul jártatok.

2021. ápr. 5. 20:21
 5/76 anonim ***** válasza:
41%
Szóval szerinted, amiért a pasidnak van pár fétise, ezért ribnek néz? Nem való neked még a kapcsolat.
2021. ápr. 5. 20:22
 6/76 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom hogyan legyek a q.rvája es bnője egyszerre.

Nem is ertem az egészet.

Most vagy használni valo r.bancként akar, vagy komolyabban.

Persze okosan csinálja olyan dolgokat probál kibontakoztatni amiket kiszed belolem hogy én mikre vagyok nyitott eleve.

2021. ápr. 5. 20:24
 7/76 A kérdező kommentje:
Magyarán szexuálisan a lehető legtóbbmindenre meg akarna nyitni, amibol nekem az jön le hogy csak egy r.bancnak néz, de ezt kivédi azzal hogy megvadol hogy nincs onbizalmam, ő nem néz annak.
2021. ápr. 5. 20:26
 8/76 anonim ***** válasza:
57%
Mi van, elmultak a kiuteseid? Mozgalmas egy eleted van. Fejben.
2021. ápr. 5. 20:29
 9/76 anonim ***** válasza:
58%

#7 nekem meg ebből az jön le, hogy beleunt a szűkös szexuális kultúrával rendelkező csajokba, most már rájött, hogy a szexben is jó ha kiteljesedhet az ember.

De én úgy látom te pont azért állsz elken, mert ez nem a te világod. Innentől meg mibdegy, hogy benne vagy-e vagy sem.

2021. ápr. 5. 20:30
 10/76 A kérdező kommentje:

Ne keverjetek már ide más kérdéseket.

Szeretném átlátni a srácot. Tudni mindent.

Olyanokra akar rávenni amiket félszavakbol elkap, hogy nekem tetszene. Én meg képtelen vagyok megnyílni neki. Mert lehet kihasználna csak.

2021. ápr. 5. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!