Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam
Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.
Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.
De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.
Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.
Lehet ő szereti ha a párja r.banc.
De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.
Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..
Mindezt ugy hogy mossa kezeit hogy ő amugy semmi olyanra nem akar rávenni, amit ne akarnék.
Tudatos irányito maipulátor.
Es az erzelmeket lehet erre csak felhasználja. Ez a bajom.
Komolyan mintha az egeszben az erzelmek csak eszköz lenne a "játékaihoz".
De ezt sem tudom ellenőrizni mert nyújtja, amit kérek vagy kérnék.
Tehát figyel az erzelmi szükségleteimre. Es ő is ember azaz vannak is benne. Tehát ezt sem cáfolhatom meg csak ugy.
Pl az hogy én nő vagyok, ő meg férfi? Ez nem elég nagy?:D
Közben megfogalmazódott bennem a kérdés egyszerűbben:
Amikor egy férfi egy r.bancot akar belőlem kihozni, hogy nem fog r.bancnak is nézni ezmellett?
Azért itt van ellentmondás... Állítólag csak olyat szeretne, amiben már volt részed. Akkor ott nem voltál r.ibanc? Vagy mi változott? Neki miért nem nyilsz meg ennyire? Neki miért gondolid, h ettől r.ibanc lennél?
37.
Mert a r.bancos dolgoktól alap eleve, hogy r.bancnak nézik az ember lányát. Plane ha az korai, azaz pl meztelen képpel ismerkedik egy csaj.
De ez nem is számitana pl csak szexkapcsolatokban vagy bármi.
De az, hogy minek néz ő engem, nekem számit.
És annak fényében tudnék nyitni, hogy tudom azt, kinek adom magam oda, ill a "necesebb" szexualitásomat kivel élem meg.
Használgatni csak ugy miert ne, egy srácnak, aki nem számit mit gondol rólam, vagy olyannak, aki engem komolyan vesz akkor is ha a r.banca vagyok. Az utóbbi még leírva is hülyén hangzik, hogy ilyen letezik e egyáltalán.
És itt jön képbe amit ő mond, hogy mindez mintha az önbizalmamon múlna csak. Azaz ha én magamaban őt ill magamat komoly partnernek tartom, ill ugy gondolom ez komoly kapcsolat ettől még, akkor ő komoly partner. Ő jelenleg erre apelàll. Hogy nekem ezt kellene gondolnom eleve rola ill a kapcsolatunkrol ill magamrol.
De ez most mi?
Az én önbizalmam vagy kapcsolatba vetett hitem fogja őt meghatározni??
Mert ő valami képlékeny slyme?
46# nagyon sokan néznek hülyének, csak mert én analitikusabbam gondolkodom, de azok, akik nem tudnak melysegekben, vagy globálisan gondolkodni, csak szexelni es jonapot. Ahhoz tenyleg nem kell ész mondjuk. En ennél több vagyok valamivel.
Őket ez a srác 2 perc alatt megvezetné röhögve.
Ezt most kérdezzem meg?
Vagy játszam el esetleg hogy 3 honapig nincs szex?
A lassu viz technikája miatt nemhiszem, hogy nagyon meghatná mondjuk.
Csak ugye ez azert sem egyszeru mert ehhez nem ártana a szemelyes kontaktot is felfüggeszteni, különben nem menne a 3 honap
A szem.kontakt felfuggesztés meg lehet nem szerencsés ahhoz hogy kiismerjem.
De lehet valami ötlet lenne jo tenyleg. Ami folyamatában vinne célhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!