Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a gordiuszi csomót? Ha mindig azon van, hogy minél r.bisebb legyek neki, de én attól tartok ezek miatt, hogy valszeg mert csak egy r.binek néz, akkor jelzi, hogy de ettől nem tart annak, ő csak ffi, és rámfogja hogy nincs önbizalmam
Magánéletben 4 fal közt mennek ezek.
Beszélgetései, az agya főleg e szex körül forog.
De közben meg arról biztosít, hogy de ezektől ő nem néz annak, csak szereti az ilyeneket, mert férfi, komolyan vesz és szerinte nekem a rohadt kevés az önbizalmam, és szerinte én képzelem azt be magamnak, hogy ..nak néz.
Az a baj hogy mindkét oldalról lehet benne igazság.
Lehet ő szereti ha a párja r.banc.
De az is lehet, hogy szexre használ csak és mellé elhiteti velem, hogy szeret vagy bármi.
Csak egyre többmindent akarna, egyre jobban kiéleződik ez, folyamat szajkozza hogy de nem néz le nem ítél el ilyenektol, mikozben lehet azért mert eleve lenéz és nincs lejjebb néznie..
Nem kontrollhianyos bunko.
A joindulat az megvan benne.
Csak nem jol sül el.
Meg már eleve itt is ha r.biznek..nem is tudom mit varjak egy ffitol.
De pont invitàlt nagybeszélgetesre más dolgok kapcsán..
Ez nehéz lesz..
51 vagyok.
Látom a nagy különbséget. Nem tartja köztetek ezt a szerepet, hanem kiviszi utcára, közszemlére teszi. Velem ilyet sose tesz, minden hétköznapitól eltérő szerep csak a miénk, kettesben, négy fal között.
Ő ezzel lépi át azt a határt, amit nem kéne, ezzel ássa alá a bizalmadat. Nem hiába mondják, hogy úriember nőügyekről nem beszél. Egyetértek az EQról írt hozzászólásokkal is. Nincs benne valódi empátia, önző. Ért az érzelmekhez, de a manipulálás szintjén, nem kapcsolódásként. És ez fontos különbség.
Tényleg csak a kommunikáció segít, ha magától nem érzi, hogy neked mik a határok. És milyen határok. Nálunk is eleinte az volt, hogy ő finoman tolta a határokat, feszegette, de utólag elmondta hogy nagyon figyelt: 2 fajta NO van. Hard no és soft no. Pl ha rám mászott, és csillogott a szemem, finoman eltoltam, de valójában élveztem, az soft no. De amint kihátráltam, a tekintetem komoly/ijedt, látszott az arcomon, hogy nem élvezem, vagy szóban nyomatékosabban kifejeztem, hogy ne, akkor az hard no és azonnal leállt. Így megvolt a bizalom. Értette, meddig mehet el. Soft no a határok finom feszegetése, hard no a valódi határ. Eleinte vanillák voltunk, aztán beszélgettünk a vágyainkról, és úgy próbáltunk ki fokozatosan mást. De teljesen normálisan kezelte, nem változott emiatt rólam a véleménye. Mindig mondta hogy ez csak játék. Nem visszük ki mások elé. Tőle tapintatlan, hogy kiviszi, ez a baj, hogy ezt nem érti vagy leszarja.
Az a baj, hogy nem érzed tőle, hogy ettől függetleníteni tudja a hozzádállását, és nem érzed, hogy megkapod mindenképp a tiszteletet. Gyanítom (javíts ki), hogy azért félsz, hogy elveszíted,mert meg se kaptad a tiszteletet. Azért gyanakodsz. Ezért jogos, hogy nem adod át magad olyannak, aki nem tisztel, kihasználja a gyengeséged. Ez a red flag.
Szakitas van kilatasban. Elég keményen.
Zsarol ujabban dühös nem bízik bennem már minden van.
Majd az utolso kommentet jobban atolvasom az még csak atfutva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!