Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire " áll meg az élet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire " áll meg az élet" ha beteg vagy?

Figyelt kérdés

Nyilván nehezebb ha beteg az ember a mindennapi teendők. Nem lázra meg fekvő betegségre gondolok, hanem mondjuk kicsit köhögsz, meg fáj a torkod.

Nekem ilyenkor barátnőm fekszik le, semmit nem csinál még csak teát se magának se a gépet nem pakolja ki..semmit..kb mint aki halálán van

febr. 17. 20:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha beteg vagyok, pihenek. Ennyi. A torokfájás szar, de ha CSAK ENNYI tünetem van, akkor esetleg hajlandó vagyok megcsinálni magamnak a teát. :) Ha CSAK az orrom folydogál, akkor lehet, hogy egy mosást is indítok. De betegen nem vágom puccba a lakást.
febr. 17. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

És mi a probléma? nem pihenhet?

Tökre irreleváns, hogy én mit csinálok. De mivel egyedül élek, simán megtehetem, hogy pihenek, amikor akarok, és majd holnap mosogatok el...

Neked biztos az a bajod, hogy eleve nem vagy elégedett a pároddal, nem az, hogy pihenni mer.

febr. 17. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen. Első 2-3 nap csak aludni tudok.
febr. 17. 20:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Betegen a betegség mértékétől függően csak a kötelező dolgokat csinálom meg. Mondjuk nekem 2 kicsi gyerekem is van, szóval a "kötelező" dolgok sajnos itt általában nem opcionálisak :D A 4 évesnek ugyanúgy el kell jutnia oviba, a 2 évesnek ugyanúgy enni kell adni, ki kell törölni a fenekét, mesét kell olvasni nekik este, fürdetni kell őket, stb, ez akkor sem szűnik meg, ha történetesen én vagyok lázas. Még szerencse, hogy normális férjem van, de ha egyedülálló szülő lennék, ezek mindenképp kivédhetetlenek lennének.

De a gyerekektől eltekintve: ha annyira a halálomon vagyok, akkor semmi házimunka, tényleg csak annyi, hogy életben maradjak, olyankor igenis jól esik, ha a teát is más adja a kezembe és legfeljebb mosdóba kell kimászom az ágyból. Ha a torkom fáj és kicsit bágyadt vagyok, akkor max a mosogatógépből kiveszek egy tiszta csészét a teámhoz, de az egészet már nem pakolom ki, viszont normálisan járok-kelek a házban, a papírzsepiket pl nem csak magam mellé gyűjtöm, hanem rendesen kidobom a kukába, a tányérokat elviszem az asztalról étkezés után, de kb csak ez a kaliber. Ha taknyolok és köhögök, de más bajom nincs, akkor meg semmi különbség, az csak egy kis kényelmetlenség.

Betegség alatt minél többet pihen az ember, annál hamarabb kigyógyul belőle. Meg egyébként is, mindenkinek más a tűréshatára, van, akit napokra ledönt valami, amivel én simán bemegyek még dolgozni, mert csak apróbb kellemetlenségként élem meg.

febr. 17. 20:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Részlegesen.
febr. 17. 20:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

amíg nincs láz, vagy rosszkedv a betegség mellé, addig semennyire. Max ha taknyom-könnyem egybe folyik a náthától.

A láz az teljesen kiüt.

febr. 17. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha rossz a közérzetem is, akkor amennyire lehetséges, próbálok pihenni. De ha csak náthás vagyok és egész jól érzem magam, akkor ugyanúgy csinálok mindent. Jó, mondjuk nagytakarításnak nem állnék neki, de az átlag hétköznapi dolgokat megcsinálom.
febr. 17. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már 37 fok feletti hőemelkedéstől teljesen kivagyok, de az élet nem áll meg. Igyekszem pihenni egy kicsit többet.
febr. 17. 21:09
 9/15 anonim válasza:
0%

Abszolút semennyire. Háziorvost 4 évesen a 80-as években láttam utoljára.

Vírustagadó fantikusként nem érdekel sem a betegség, sem az esetleges halál, ugyanúgy megyek mindenhova és csinálok mindent. Na jó, ha már tényleg nagyon beteg vagyok, akkor a nap felét ágyban töltöm, de utána felkelek.

febr. 17. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

De miért NE feküdhetne le pihenni? Nem tudsz egy napig meglenni kiszolgálás nélkül?

Ha kiírta a doki, akkor azért írta ki, hogy pihenjen. Fekszik, teázik, alszik. Vírusfertőzés esetén nincs is nagyon más gyógymód.

Ha nem ment dokihoz, akkor meg teljesen érthető, hogy munka után fáradt és levert, hiszed ráadásul beteg IS.

Amúgy meg nem te érzed, hogy mennyire van rosszul. Ne te döntsd el, hogy mit tud megcsinálni.

febr. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!