Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondta nekem hogy mentalisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondta nekem hogy mentalisan beteg es nagyon rosszul van. Irjak neki vagy hagyjam es varjam hogy jobban legyen?

Figyelt kérdés

Furcsan viselkedett aztan elmondta hogy mentalisan beteg es nagyon rossz idoszakban van. Amikor ezt elmondta o keresett engem, nem en ot. O akart beszelni de azota nem keres. Nem tudom irjak e neki, vagy hagyjam es varjam hogy o keressen. Megkerdezzem hogy van?

Ha belegondolom magam az o helyebe hogy nehez lenne nekem es nem lennek jol, en se irnek neki mert nem lenne hozza erom es nem azert mert nem akarnak vele beszelni.

De ha o irna akkor az nagyon jol esne.

ma 18:02
A kérdező szavazást indított:
Írjak neki
Hagyjam
6 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy ilyen helyzetben nem kellene magara hagynom. Felre kell tenni hogy o a ferfi es neki kellene keresnie engem. Amikor jol volt mindennap o keresett.
ma 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Sztm kérdezd meg hogy jobban van e.
ma 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kerülném ha ő mentálisan beteg. Lehet borderline, bipoláris, depressziós. Pokol velük az élet még akkor is ha szedik a gyógyszert. Undokság tőle, hogy első perctől kezdve nem mondta el, hogy baja van és még most sem tudod konkrétan mi. Minek ismerkedik ha nincs jól?
ma 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Végül is abban nincs semmi,ha a hogyléte felől érdeklődsz.

Lényeg,hogy ne tapadj,vedd észre,ha nem igényli veled a kommunikációt.Ezeket a mentális problémákat egyébként sokan csak pajzsként használják,hogy meneküljenek a màsik elől,aki amúgy nem érdekli őket.

ma 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ezt offolnám és le is tiltanám. Mintha sose ismertem volna. Kell a francnak egy ilyen kolonc. Csak problémát okozna.
ma 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!