Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire " áll meg az élet"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire " áll meg az élet" ha beteg vagy?

Figyelt kérdés

Nyilván nehezebb ha beteg az ember a mindennapi teendők. Nem lázra meg fekvő betegségre gondolok, hanem mondjuk kicsit köhögsz, meg fáj a torkod.

Nekem ilyenkor barátnőm fekszik le, semmit nem csinál még csak teát se magának se a gépet nem pakolja ki..semmit..kb mint aki halálán van

febr. 17. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az a szabály, hogy aki beteg/rosszul van, az pihen. Nekem is volt olyan, hogy 38fok feletti lázzal egész jól voltam, nem akadályozott semmiben. Máskor meg láztalanul az ágyból nem tudok normálisan kikelni, mert gyenge vagyok 🤷🏼‍♀️. Páromnak is volt olyan, hogy az ágyban maradt, mert rosszul volt, éjjel alig tudott aludni a torokfájástól (vett be gyógyszert, de nem múlt el teljesen). Semmi más baja nem volt, "csak" torokfájás. A vírusfertőzésekre ennyi gyógymód van, pihenés, folyadék és tüneti kezelés (fájdalomcsillapító). Inkább pár nap pihenés, mint hetekig elhúzódó betegség, mert legyengül a szervezete (a betegség elleni harc sokat kitud venni a szervezetből, ahogy a folyamatos fájdalom is kimerítő).
febr. 18. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk aki beteg és szarul érzi magát, az pihenhet. Nemcsak akkor, ha 40 fokos lázzal a halálán van, hanem akkor is, ha "csak" taknyos, de rossz a közérzete. Most pl. a férjem beteg, tök rosszul néz ki, mondtam neki, hogy feküdjön, majd én intézem a gyerekeket meg itthoni dolgokat (home office-ban dolgozom, úgyhogy én is itthon vagyok). De ha én fekszem ki, ő is ugyanígy intéz helyettem mindent és nem várja el, hogy mosogatógépet pakoljak, mossak meg stb. Megcsinálja ő. Nem tudom, miért olyan nagy dolog pár napra átvenni a háztartást, ha a másik szarul van.
febr. 18. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Aztán csodálkozol, hogy milyen sűrűn beteg, meg mennyi szövődmény alakult ki nála, miközben betegen se hagysz neki nyugtot.
febr. 18. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Csinálok magamnak teaát, eszek ami van (nem főzök), és LoLozok
tegnapelőtt 13:31
 15/15 anonim válasza:
A LoL a rák videójátékos megfelelője. Kiirtotta azt az egészséges sejtet, ami kitermelte: A Starcraftot, ami megalapozta az Aeon of Strife custom pályával (később ebből lett a War3 tower defense, majd ebből a DOTA, majd ebből a LoL).
tegnapelőtt 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!