Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegesen féltékeny vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok vagy betegesen félek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szerintetek miért van az, hogy minden egyes reggel minden egyes nap, attól félek, rettegek hogy a párom megismer valaki mást a munkahelyén? A veszekedésünk 95%-a ebből fakad, és egyre rosszabb, és ezzel magamat is tönkre teszem. Őt is..

Pszichológuson gondolkoztam, vagy ilyen jellegű oktató videókon.

Nem tudom miért, nem tudom honnan ered, szó szerint semmi okot nem ad arra hogy ez legyen a fejembe, nem titkolózik, tiszteletben tartja a kéréseim/érzéseim mégha neki épp az ellenkezője felelne meg. Mindent megtesz értem, csak a kedvembe jár. És még sorolhatnám, de arra hogy féltékeny legyek tényleg 1% esélyt nem ad. Sőt, a napokban el is jegyzett.

Valaki volt már ilyen helyzetbe? Az előző kapcsolataimban nem voltam ilyen. Vagy valakinek valami segítő tanácsa? Köszönöm szépen!

Én 23(L) vagyok ő 31(F).

júl. 23. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel fogod tönkretenni a kapcsolatod.
júl. 23. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
tipik toxic kapcsolat.
júl. 23. 12:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a féltékenykedésed, mikor jön elő? Együtt éltek?
júl. 23. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szegény pasi, úristen...
júl. 23. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, a veszekedések 95%-a ebből fakad, tehát feltételezem, hogy folyton azzal traktálod, hogy biztos megcsal. Ember nincs a földön, aki ezt ne unná meg előbb vagy utóbb.

Mindent megtesz érted, te pedig azzal hálálod meg, hogy nem bízol benne, holott erre nem adott okot. Nagyon jó irányba megy a dolog, hogy elveszítsd.

Egyszerűen fel kéne fognod, hogy értelmetlen, amit csinálsz. Saját magadat és a párodat is felemészted, ezzel együtt a kapcsolatotokat is.

6/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem tudunk olyat mondani ami hasznos.

Ne legyél féltéleny!

Gondolom ez nem segít.

Ha egyedül nem megy irány a pszichológus.

7/15 anonim ***** válasza:
Gondolom azért vagy vele, mert megbízol benne. Ha ez nem így lenne, akkor már nem lennétek együtt.
júl. 23. 12:32
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

100% megbízik benne, ezért féltékeny mindenre, ami él és mozog.

Brilliáns logika!

júl. 23. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Szerintem szarkazmus volt, rávilágítva arra, hogy bizalom nélkül szart sem ér egy kapcsolat.
júl. 23. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
25%
Adj rá egy erényövet akkor te is megnyugszol meg ő is.
júl. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!