Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység?
Friss kapcsolatban vagyok, de a barátom kezd az őrületbe kergetni. Mindenkire betegesen féltékeny ok nélkül, pl csak hogy a legutóbb esetet mondjam el, egy vicces sztorit akartam neki mesélni egy volt évfolyamtársamról, aki a napokban rám írt valami tök nagy hülyeséggel (ezt akartam neki elmesélni), és amint meghallotta, hogy férfi az illető nem is engedte, hogy végig mondjam amit akartam, belém folytatta a szót annyival, hogy “menj feküdj be alá”, majd rám csapta a telefont. Ez azért nonszensz, mert egy tök ártatlan sztori amit mesélni akartam, sosem voltunk köztünk semmi, és nem is ismerkedési szándékkal írt rám a csávó. Azt vettem észre, hogy hímnemű egyedeket már nem is említhetek meg neki, mert kiakad.
Én látom rosszul, vagy ez tényleg nem normális?
Kérlek tényleg menekülj. Ebből később komoly bajok lesznek. Én is átéltem, nem a levegőbe beszélek.
Kérlek ne hagyd magad!
Átéltem én is. 1,5 hónapig voltunk együtt.
Az volt a csúcspont amikor azt akarta, hagyjam abba a sportot mert van az egyesületben fiú és gyakran vagyunk párban
(Küzdősportoltam és voltunk a mi csoportunkban 10en, vagyis nem volt túl sok lehetőség a párokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!