Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges túlgondolás párkapcsolatban, mit tehetnék?
Mindenkinek vannak rossz élményei,tapasztalatai,de addig nem kezdünk bele új kapcsolatba,amíg helyre nem rakjuk a dolgokat magunkban.Ez szabály,azért,hogy ne büntessük indokolatanul a másikat a múltbéli sérelmek miatt.
Neked nem való távkapcsolat,sőt semmilyen kapcsolat sem jelenleg.
A lánnyal szakíts minnél hamarabb és tedd rendbe magad!
“Zavar a szám ahány emberhez köze volt a múltban amikor nekem is az körül van.”
Na az ilyen pasikat szoktam kioffolni. Aki úgy érzi, hogy bármi köze van az előéletemhez, az igenis a tulajdonának tekint, birtokló, önbizalomhiányos (ha magával elégedett lenne, akkor nem zavarná) - az angyalföldi esetből is láthattuk, hogy az ilyen viselkedésnek mennyire csúnya vége is lehet.
Úgy tudsz ezen változtatni, hogy helyreteszed az önbizalmad. Aki elég jónak érzi magát, az nem idegeskedik ilyeneken. Sportolj, legyél ápolt, tanuld meg szeretni magad, így tudod leküzdeni ezeket a gondolatokat.
Miért ne zavarná ? Egyáltalán nem beteges . Ha valaki komoly kapcsolatot keres akkor tudni akarja milyen a másik és az hogy a fél világgal lefeküdt / szakított az nagyon gáz. Azt jelenti, hogy az illető vagy nagyon balszerencsés , de valószínűbb , hogy túl könnyű vérű vagy pedig mentálisan nem áll készen egy komoly kapcsolatra.
Ezen kívül a távkapcsolat idegörlő és akkor sem működik hosszú távon ha csak 100km választ el vagy ilyesmi.
( személy fuggo is, helyzet fuggo is. Pl ha csak egy évig kell kibirni akkor már konnyebb)
Mindenesetre egy ilyen távkapcsolatnak egy laza szellemű nővel kétlem , hogy lenne jövője. Ha meg a barátnőivel lóg akkor könnyen be fog jönni valaki aki miatt dobni fog téged . ( rosszabb esetbe csak megcsal )
Jobban tennéd ha új kapcsolat után néznél . Egy olyan lány után aki mellett nyugodt vagy és biztonságban érzed magadat .
A teljes képet csak te látod , de azok alapján amit írtál nem túl szép a helyzet .
Mindig valami nem valós negatív szituáción gondolkodom, hogy mással beszélget vagy találkozik, még munka közben is meg amikor a barátaimmal vagyok.
Az ilyeneket úgy helyből kidobom, amint lehet, mert mentálisan betegek... és a gyilkosok is ilyen féltékenykedő-sz.ságokkal kezdik.
A birtoklási kényszer utána jön.
Nem tudom milyen gyilkos spammeltek itt , meg mit gondoltok bele amellett amit írtam.
De szerintem önmagában normális ha ismerni akarod a másikat. Ahogyan az is hogy tudni akarod mennyire tervezz vele. Elvégre a kapcsolat elejen vannak. Én nem a szavakra adok hanem a tettekre és ha senkivel nem bírt megmaradni akkor az elég gyász.
Egyébként az 5-ös voltam. Volt kapcsolatom és nem öltem meg még senkit :D Nem is terveztem...
Ha nektek meg nem szamit mit csinal a parotok és mit csinált , az nekem ugyan olyan szomoruan hangzik . Konkretan minek vagytok vele , ha csak magatokra gondoltok ? Vannak emberek akik szabad kapcsolatban elnek es vannak akiknél nagyon fontos a bizalom es az , hogy tudják mit csinál a másik. Gyilkos lehet mindenkiből. Nem ez dönti el !
Ha nincs velem a baratnom akkor elvagyok magammal. Ettol fuggetlenul szoktam rajta agyalni, hogy ő mit csinál és kivel, mert nálam nem fér bele, ha valakivel elmegy italozgatni aztan jol erzi magát, aztan lesmárolja, aztan lefekszenek, aztan masnap meg odajon mintha mi sem tortenik. Sokaknál megy így ( még ha nem is tudják ), de nekem ez nem kapcsolat pl. Ha ilyem van akkor arrol szeretek tudni es időbe lelépni.
De az ilyen mellébeszélő valaszoktol meg kímélj meg 6-os. Hogy neki szabad a masiknak meg nem. Egyaltalan nem ez volt a téma, meg a válaszom se. Azt mondtam, hogy rossz előjel , nagyon is. Nem azt, hogy tilos és végképp nem véleményeztem magát a kérdezőt.
Az meg a másik, hogy. Konkrétan leb*tok szegeny kerdezot mert rossz előítéletei vannak . Mellette meg itt írja a 8-as pl, hogy aki ilyeneken gondolkozik az biztos gyilkos lesz xd ( Nem. Nem lesz gyilkos csak más az értékrendje )
Ugyan olyan szélsőséges előítéleteket dobáltok rá, ha nem rosszabbakat, mint amilyet ő feltételez a barátnőjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!