Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne gondoljak túl ennyire?
Velem is ez van sajnos, nagyon féltékeny vagyok rá, de csak magamban, ő nem is tud rola
Hogy egyszer majd valamikor megfog neki tetszeni valaki mas es engem elhagy es ujra egyedul leszek es meg mindig szeretni fogom :(
Lehet hogy azert mert mar engem egyszer megcsaltak es valahogy probalom magam felkesziteni ra hogyha megint megtortenik akkor ne fajjon annyira
Igazából ez, komoly gond esetleg beszélj vele erről, de vigyázni kell mert lehet hogy rosszul sül el.
Vagy egy barátnőddel hátha segít.
Ha a pszichológus sem tud segíteni akkor ott baj van.
Onmagad kellene ezen tullepni de ha még ő sem tud segíteni mi honnan tudjunk?
Lehet komplexusaid vannak, mint kisebbségi érzés, kishitu vagy és ezen pár mondat nem fog segíteni.
Vagy valtoztatsz a gondolkodásmódodon vagy inkább maradj egyedül míg erette válsz egy párkapcsolatra, mást nem tudok tanácsolni.
paranoid neurozisban szenvedsz, ami sajnos nepbetegseg a nok koreben.
Idovel egyre rosszabb lesz.
Semmi joval nem tudlak biztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!