Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal másfél éve vagyunk együtt 22-és 23évesek vagyunk. Már korábban is említette, hogy szakadék van kettőnk közt intelligencia tekintetében, és hogy nem vagyok kompetens nagyon sok témában. Mi a baj?
Ezek a témák leginkább a filozófia, vallások, és politika, ugyanis ez foglalkoztatja Őt, és a barátaival megtudja ezeket beszélni, velem pedig nem. Nem vettem a szívemre, hiszen ezekben a kérdésekben tényleg nem vagyok a legjobb partner, habár véleményem és meglátásaim lehetnek/szívesen hallgatom, de nem “elég tudományosak” a gondolataim.
A mai nap azt mondta, nagyon zavarja ez, és megoldhatatlan probléma. (Teszem hozzá két egyetemre járok, sportoló vagyok, és eddig nem találkoztam senkivel, aki az intelligenciaszintemre megjegyzést tett volna) így elég rosszul esett hogy quasi butának tekint, lealacsonyít, sokszor el is hallgattat, vagy kiabál ha kérdezek.
Szerintetek csak az én egom a hibás, hogy ez fáj, és fogadjam el ezt, vagy pedig nála van valami probléma?
Találkoztatok már hasonlóval?
Előre is köszönöm mindenki válaszát.
22L
Nekem volt egy ilyen párom, aki nagyon okos volt, ott tényleg megvolt a szakadék kettönk között, igaz, akkor még fiatalabb is voltam és 15 év is volt köztünk. Ö nem lenézett, hanem tanított sok mindenre, állandóan mesélt, elmondta a tapasztalatait.
Ha ez a pasid számára megoldhatatlan probléma, akkor oldd meg te. Dobd ki a p.ba.
Kérdeztem is tőle, hogyha ez neki ilyen nagy probléma, miért van velem? Azt válaszolta, hogy az első randinkkor látta ezt már, de nem csak ebben méri a szerelmet, és eTtŐl fÜgGetlEnüL értékes vagyok😂 persze mondtam, hogy engem pedig az zavar, hogy így viselkedik, hiszen nem hagyom, hogy olyan feleség legyek akár, aki a sarokba van állítva 2 diplomával, hogy “anyád hülye”, és ha nem képes tisztelni, változtatni ezen akkor bocsi de szakítok, hiszen emiatt nem szeretem már úgy, mint az elején. A válasz persze az volt, hogy gyerekes vagyok, hisztis, és egy gyereket nem tud tisztelni… azóta persze pedig megy a depresszió, hogy nem szeretem már úgy…..
Én ezt nem értem már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!