Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a beteges féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a beteges féltékenységet kezelni?

Figyelt kérdés

Az exem mostani párja nem hagy békén. Már letiltottam, hogy ne tudjon nézegetni, de feltörte a facebookomat, folyamatosan nézegeti a barátaim facebookját, mindent ment le rólam, olyanokat terjeszt aminek egyik része sem igaz.

Én szakítottam anno a pasival, van új kapcsolatom, de nem érti meg. Folyamatosan azt mondogatja, hogy én féltékeny vagyok rá, szánalmas az életem és bele akarok keverni a boldogságukba, pedig egyáltalán nem is érdekelnek. Mondtam neki, hogy szeretem a mostani párom, azt is mondtam, hogy soha nem kellene az ő pasija, sőt rosszban is váltunk el, és ezt tudja, mert miután kidobtam, bekattant és zaklatott. Nem tudok már mit csinálni, hogyan értessem meg vele, hogy egyáltalán nem érdekel?

Vannak olyan dolgok amik miatt lehet kisebbségi komplexusa, de úgy gondolom, hogyha ennyiszer a tudtára adtam, hogy nincs közöttünk semmi, és nem is akarok semmit, sőt elvileg az ő kapcsolatuk kiegyensúlyozott és boldog, akkor miért nem lehet békénhagyni. 3 hónapja megy ez az egész és már kezdek idegileg is belemenni ebbe.

2017. jún. 7. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel! Ha vki tobbszori felszolitasra is meg tovabb zaklat es becsmerel, nyugodtan megerdemli. Nehogy mar te szivj, ket ilyen elmebeteg miatt...
2017. jún. 7. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenhol egy jelszó-módositást végezz el! Tiltsd le mindenhonnan, semmit ne tudjon megnézni, töröld mindkettejüket minden létező platformról. A csaj addig nem fogja ezt abbahagyni, amig talál rólad bármi nemű minimális életjelet.

Sajnos eléggé beteg lehet fejben! Legalább a saját életedet kiméld meg ettől a sok, tök felesleges stressztől (nem beszélve arról, hogy a párkapcsolatod is biztosan megviseli)!

Ha személyesen merészkedik zaklatni, feljelentés! Esetleg bizonyitékképp mentsd le a beszélgetéseket, ha tudod!

2017. jún. 7. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy én látom a dolgokat, az exed muszájból szedte össze azt a lányt. És a lány ezt érzi, gondolom bármit csinálnak ennyit mond nagyon jó veled ....de az exemmel (veled kérdez) jobb volt... Hülye a lány ha ezért nem szakít vele. De gondolom ő se talál olyan könnyen pasit,ugye az exeddel (aki csak tePótlónak használja) úgy érzi,hogy meg fogta az isten lábát
2017. jún. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!