Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet vetkőzni ezt a beteges féltékenységet?
Ha nem adtál rá okot, akkor valóban baj van a fejében.
Ok, h türelmes leszel, de ne hagyd, h terrorizáljon, vagy ő élje az életed. Nagy benne a birtoklási vágy, vagy kicsi az önbecsülése, vagy sokat csalódott előted...
Engem kétszer megcsalt a barátom, igen utána féltékeny őrült lettem. Természetesen magamban fortyogtam. Aztán egy ponton meg kell húzni a határt. Végülis ha valakiben nem bízunk, nem sok értelme van a kapcsolatnak.
Én se követném az első tanácsát. A párod alapból ilyen féltékeny nem te tettél valamit amire ez a reakció vagyis ez nem fog változni.
Az meg, hogy nem lehetnek barátaid meg nem mehetsz sehova röhejes. Ez nem szerelem ez birtoklás. Tanuld meg a kettő közti különbséget a boldogságod és még több is múlhat rajta.
Féltékeny embernek önbizalom hiánya van. Magában nem hisz, nem hiszi el, hogy elég neked. Ezért féltékeny mert azt gondolja ha bezár téged akkor minden rendben. Megvagy!
Ha hinne magában és tudná, hogy ő a világ legjobb párja akkor kile lenne féltékeny? Hiszen,nics konkurenciája. Kell valaki akivel rendbe rakja a lelkét. Ha ez megvan akkor már alkalmas kapcsolatra.
"akivel"
Felismeri, hogy gondja van és elmegy egy szakemberhez.
Le lehet, én a saját bőrömön tapasztaltam!
Nagyon, betegesen féltékeny voltam a barátomra. Minden áldott nap otthon volt munka után és velem beszélt skypeon (távkapcsolat), de amint elment egy buliba (a fél év alatt egyszer..) vagy kimaradt a délutáni telefonhívása, egyből elkezdtem fortyogni, kombinálni, minden bajom volt. Ez tette tönkre a kapcsolatunkat, végül szakítottam vele. Három hétig egyáltalán nem beszéltünk, ezalatt volt időm átrágni a dolgokat. Amellett, hogy rájöttem, mekkora idióta voltam, arra is rájöttem, hogy semmi okom nem volt ilyeneket gondolni. Reálisan végiggondoltam a kapcsolatunkat és beláttam, hogy én képzelődtem túl sokat. Sőt, még a szakítá után is kényszeresen próbáltam elhitetni magammal, hogy biztos új lány van, biztosan azért hidegült el tőlem, biztos csajozik, stb. de a tettei egyre inkább bebizonyították, hogy nem, ő ugyan úgy rágódik a szakítás miatt, mint én. Kibékültünk, újra együtt vagyunk. Már minden rendben közöttünk, a spontán bizalom is megvan. Megtudtam pl. a face jelszavát is, de eszem ágában sincs belépnem sem :) Szóval lehet ellene tenni, de csak akkor, ha a párod ő maga belátja ezt. Te nem nagyon tudsz vele mit csinálni, saját magának kell rájönnie a dolgokra és leküzdenie az önbizalomhiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!