Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban hogy kezelitek a féltékenységet és azt, ha valaki megkörnyékezi a párotokat?
Rólam tudni kell, hogy nagyon féltékeny típus vagyok. Már az is zavar, ha ránéz egy lányra...
Mi már 3 éve vagyunk együtt, és kb. 3-4 hónapja van az, hogy már nem zavar. Már nem vagyok féltékeny, inkább magamban tartok mindent minthogy ezmiatt összevesszünk.
Én úgy vagyok vele már, ha más kell neki ugyis lesz más neki, nem láncolom magamhoz. Ha meg én kellek neki, úgysem lesz neki más.
Tehát szerintem ez változni fog, csak idő kérdése.
Távkapcsolatban élek, megbízom a páromban, mert megbízhatok benne, ennyi. Persze ettől még féltékeny vagyok, pont azért mert szeretem, fura is lenne, ha annyira beképzelt lennék, hogy azt gondolnám, hogy nincs félnivalóm, még ha tényleg sosem csalna meg akkor is. A féltékenység amúgy is a saját önbizalomhiányunkból adódik, ezt én beismerem.
29f
Én is az első válaszoló véleményét osztom, és én is hasonló típus vagyok. :D
2. válaszoló, hát jó nagy paraszt lehetsz..... azt hiszed "májer" vagy pedig ez a gondolkodás mód nem vezet jóra az értelmesebbik embereknél persze....
22 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!