Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a féltékenységet? Távkapcsolat.
Távkapcsolatban vagyok a barátommal, akivel fél éve együtt vagyunk. Tanulni jöttem ki külföldre egy hónapja, egyelőre úgy néz ki egy évig maradok.
Voltak/vannak közös barátaink, lányok is, fiúk is. Amióta elentem, sokat lógnak együtt a lánnyal. Nem gondolom, hogy bármi van közöttük, megbízom a barátomban, a barátnőmben is, félre ne értsétek, csak azt érzem, hogy nekem kéne mellette lennem, támogatnom. Ettől borzalmasan féltékeny leszek a haverokra, amiért ők lehetnek ott vele és nem én. Na meg úgy érzem, a lánnyal sem lesz olyan a barátságom, mint előtte, mert folyton azt érzem, neki nem kéne a barátommal lennie.
Mit tegyek, hogy ezt leküzdjem?
17L, 19F
Én is ebben a cipőben járok. Ezt nem lehet leküzdeni sajna.
Amikor tudok skypeon beszélni vele utána megnyugszom egy kicsit ,egyébként meg edzésen leadom a dühömet utána egészen emberinek érzem magam.
Csinálj valami olyan tevékenységet ,amikor nem működik az agyad. Este valami jó regény vagy valami sport amit szeretsz. Aközben kiürül a szemét a fejedből.
Ha nem enyhül ,akkor beszélj erről a barátoddal higgadtan hátha segít ,ha elmondod neki.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!