Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteges féltékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok, de a barátom kezd az őrületbe kergetni. Mindenkire betegesen féltékeny ok nélkül, pl csak hogy a legutóbb esetet mondjam el, egy vicces sztorit akartam neki mesélni egy volt évfolyamtársamról, aki a napokban rám írt valami tök nagy hülyeséggel (ezt akartam neki elmesélni), és amint meghallotta, hogy férfi az illető nem is engedte, hogy végig mondjam amit akartam, belém folytatta a szót annyival, hogy “menj feküdj be alá”, majd rám csapta a telefont. Ez azért nonszensz, mert egy tök ártatlan sztori amit mesélni akartam, sosem voltunk köztünk semmi, és nem is ismerkedési szándékkal írt rám a csávó. Azt vettem észre, hogy hímnemű egyedeket már nem is említhetek meg neki, mert kiakad.

Én látom rosszul, vagy ez tényleg nem normális?

dec. 10. 15:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
30%
Még mindig vele vagy. Te is beteg vagy mint ő. Más már kidobta volna szerelem ide-oda mert rendesen féltette az életét mellette. Ennyit rólad.
dec. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!