Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire romantikusak a 35-40 év körüli férfiak manapság? Milyen romantikus gesztust tett a párod feléd mostanában?
Figyelt kérdés
Az én párom kicsit sem romantikus, nekem viszont nagyon hiányzik a romantika az életemből
Szívesen olvasnék ilyen tapasztalatokat
tegnap 14:02
1/2 anonim válasza:
Az én volt barátnőm is a romantikus teljes ellentéte. Hidegvérű, robotszerű, racionális megnyilvánulásai vannak. Nehezen reagál a környezetre. Mindennek csak a lényege érdekli, semmiből sem csinál ügyet, napokkal, vagy hetekkel később említ meg fontos történéseket.
Nehezére esik számára szép gesztusokat kifejezni, gyengédnek, befogadónak lenni, mert neki ezek ilyen felesleges dolgok, amik húzzák az időt.
Felejtsd el azt a prekoncepciót, hogy ilyenek, vagy olyanok a férfiak manapság...
2/2 anonim válasza:
Semmilyet nem tett és nem tesz. A legromantikusabb gesztus a részéről, hogy ha éppen a család nélkül megy a tescoba, kb fél évente hoz onnan néha egy csokrot. Születésnap, névnap, nőnap, azokat tartja, de amúgy semmi más. Tudja miket szeretek, de valahogy mégis elveszett a kapcsolatból ez a romantikus meglepis szál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!