Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobbszor is megkerdezte szeretem e de nem valaszoltam ra ez 1 hete volt, ha most leirnam neki az erzeseim ugyanugy erdekelné mint akkor?
Tobbszor is megkerdezte irasban es telefonon is, de azt mondta tudja hogy szeretem csak hallani szeretné. Nem valaszoltam neki...
Azota nem beszelunk de ez miattam van. Be akarom neki vallani az erzeseim csak nem tudom valtozott e valami 1 het alatt, vagy ugyanugy erdekli a valasz. Azt mondta nagyon szep erzes lenne neki ha szeretnem es rosszul esne neki ha azt mondanam nem.
"Azt mondta nagyon szep erzes lenne neki ha szeretnem es rosszul esne neki ha azt mondanam nem."
Jaja, ezt mondta neked egy hete. De te akkor nem mondtad neki. Most ezek szerint már tényleg szereted, vagy csak elkezdett hiányozni és azért hazudnád be? Vagy neadjisten manipulációból nem mondtad ki akkor és ott, ha valóban ez az igazság? Mi az oka, megtudhatnánk?
Ja és szerintem egy hét alatt nagyon ki tud égni az a bizonyos láng. Plusz bent marad a tüske mindkét félben, mert egy ilyen mosolyszünet után majd mindketten arra gondoltok ha folytatjátok, hogy a másiknak csak biztos nem akadt jobb a horgára, azért jött vissza, maradék elven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!