Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megkérdezte: Ki mit változtatna a párján? Én válaszoltam elsőként, és külső dolgokat mondtam. Utánam mindenki belső dolgokat mondott. Valaki beszólt, hogy felszínes vagyok. De szerintem csak túl jó a barátom belsője. Ti mit változtatnátok?
1+ Ha ez sikerült-bár kétlem, hogy vala egyáltalán a felszínig eltudnál jutni,akkor nézz másra, és a hibáira.
Tudod: alap, hogy a mocsoktól való tisztítást mindig önmagán kezdi az ember, és ha kész utána lép a környezete felé.
Helyes válasz: Semmit sem változtatnék, nekem ő a tökéletes, minden hibájával együtt el tudom fogadni, annyira szeretem és boldog vagyok, hogy velem van.
Őszinte válasz: Lehetne kedvesebb, vagy legalább kevésbé bunkó velem. Megérthetné, hogy van saját életem is, nem csak azért vagyok, hogy neki segítsek.
Én annyi mindent akartam volna megváltoztatni a kapcsolatunk utolsó 6+ hónapjában, hogy inkább szakítottunk.
Pl tetszett mindig az őszintesége de ez később ilyen ignoráns viselkedésbe fordult ahol nem érdekelte, hogy a nagy őszinteséggel fájdalmat tud okozni. A problémákat nem akartam az én szemszögemből megvizsgálni, bármilyen rossz érzésem volt elővette a "nem jogos" kártyát stb
Nem akarta*
S ezzel azt akartam mondani, hogy vele szemben sem fair, hogy ahhoz, hogy szeressem meg kell, hogy változzon. Így legalább talál valakit akinek ez nem probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!