Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok meg vagytok elégedve a külsőtökkel, ha igen mivel a legjobban? Ha nem akkor min változtatnátok?
17L
Egyedül az orromon változtatnék, ezen kívül az arcommal és a testemmel elégedett vagyok:)
És nem tudnék egy konkrét dolgot megnevezni magamon amit a legjobban szeretek
Én nem vagyok magammal megelégedve. Főleg nem a magaságommal és az orrommal. Viszont a szememet illetve a hajamat szeretem.:)
16/L
Nem.
A mellemen, az orromon, a szájamon és a fejformámon.
17/l
Amin változtatnék: orr( túl nagy), száj( vékony és szar formsja van), áll (túl nagy), homlok( tűl nagy), szemöldök( nincs semmilyen formája szó szerint), fülek (elálnak), szemek formái és szine( túl oválisak és sötétbarnák amit utálok),hajvonal(konkrétan nincs), hajszín (fosbarna), haj állaga( vékony, töredezik és hamar zsírosodik), mell( kicsik és lógós formájuk van wtf),fenék (nincs), derék,csípő,(kocka tesformám van konkrétan) gerinc( mert gerincferdülésem van), comb (fapiszka vagyok, még ha kövér lenném se érne össze a két combom),lábfej(39-es lábméret-_-), kezek(olyanok mint egy 10 évesé) és a súlyom(nem tudok hízni)
Amin nem változtatnék: fogak, mivel nemrég volt fogszabályzóm és azóta egyenesek; hasam, mivel olyan sovány vagyok h az szinte mindig lapos
Az arcomon annyit változtatnék hogy eltűntetném a sötét táskákat a szemem alól, és talán picit alakítanák a fejformámon.
A testemen az zavar hogy rosszul oszlik el a felesleg és valahogy rövid a törzsem. Picit vékonyabb alkatot szeretnék.
19L
Én a szememet meg a fejemet szeretem.
A hajamat hosszabbra szeretném és dúsabbra, a mellemet kisebbnek a kislábujjamon a körmöm szarul nő, magasabb szeretnék lenni, nagyobb lábfejet szeretnék, és le kéne fogyni, valamint a sebhelyeimet eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!