Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Változtatnátok a barátotok kedvéért a hajatokon? Ha igen, mi a "határ"?
nem.
már csak azért is, mert utálom ha mások megmondják hogy kéne kinéznem és ha nekem pl. a lila hajam tetszik, akkor biztos hogy nem fogom átfesteni mittomén barnára v szőkére. Mert akkor az nem én volnék.
18/l
Nem. Volt már többféle színű is a hajam, volt különböző hosszúságú is. A barátomnak tetszettem mindegyikkel. Mondjuk semmi extrém nem volt, teljesen normális színek és frizurák. Szóval nem nyírattam le tüsire és nem volt lila meg kék :)
Ha a barátom konkrétan egyetlen egy frizurához ragaszkodna, akkor nyilván nem engem szeret, nem én tetszem neki, csak valami elképzelt ideál.
Levágni nem, de befesteni befesteném, ha akarná.
Viszont nem hiszem, hogy arra kérne, hogy változtassam meg a hajamat, mert így is sok időt fordítok rá. Fodrásznak készülök, meg egyébként sem vagyok vak, látom, mi áll jól.
15l
Ha olyan apróságot kérne mint pl ha vele vagyok kössem fel a hajam, vagy ilyesmi, azt néha megtenném, persze. De olyan drasztikusabb változtatások ki vannak lőve mint a vágás/festés :D
17/l
Nem. Magamaért szeressen amilyen vagyok ne akarjon megváltoztatni.
Nyilván amit az elöttem lévő írt,hogy kössem fel a hajamat azt még néha megtenném. De mást nem
Nem.
A határ az, ha mondjuk leakarnám vágatni a hajam rövidre, de ő a hosszú hajamat szereti, így csak kicsit vágatnék belőle. Vagy ha megjegyzi "milyen jól áll a kiengedett haj", és akkor többször engedem ki a hajam.
De mert neki a szőke tetszik, nem fogom átfesteni.
Én meg változtatni akarok nagyon. Színen hosszon. De a kiszemeltem nem engedni.. na? :DD
Szerintem változtatnék amúgy.. kipróbálnék vmi újat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!