Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a kor határ ami még egy kapcoslatba bele fér Fiúk/lányok véleménye egyaránt érdekel? 21/F
Figyelt kérdés
21 éves Fiú vagyok barátnőm most 15 éves együtt vagyunk már 1 év 7 hónapja.
Eleinte kicsit zavart a korkülönbség de az el tünt mint a kámfor.
Mi erről a véleményetek ?
2016. júl. 22. 22:54
1/5 anonim válasza:
6 év most még nagyon soknak tűnhet, később viszont nem fog számítani. Mondjuk nekem most egy ici-picit sok lenne, én olyan 20 éves korig jönnék össze valakivel.
16L
2/5 anonim válasza:
Uhh.Azért egy 14 éves nem tudom hogy jöhetett össze egy 20 évessel annak idelyén.Én szerintem ez még sok.Egy 14 éves mit keres 20 évessel?!Nem igaz hogy 20 éves fiú mást nem talál..hisz egy 14 éves lány még tényleg gyereknek számít még most is 15 tejóisten..De ez csak az én véleményem..lehet köztetek működik a dolog de nekem ez nagyon pedonak hangzik.
3/5 A kérdező kommentje:
A Pedofilitás nem itt kezdődik :) Hanem ha 10 év alatti gyerkmek hez vonzódik egy nagy korú.Nézz utána a Pedofilitás jelentésének mielőtt ítélkezel.
2016. júl. 22. 23:30
4/5 anonim válasza:
De akkor sem normális. 20 évesen már a nőkhöz kéne vonzódni egy fiúnak nem egy olyan lányhoz aki még csak most fog nővé válni.Szánalom..na mindegy..csak te kérdezted.
5/5 anonim válasza:
Nem számít egyáltalán a korkülönbség, én 19 évesen voltam együtt a 14 éves exemmel, és amíg együtt voltunk addig teljesen jó volt a kapcsolatunk, imádtuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!