Kanadából át lehet e lépni az USA-ba ahol ellenőrizetlen a határ?
Figyelt kérdés
Augusztusba utazom a nővéremhez két hétre Kanadába és át akarunk ruccani egy napra az USA területére körülnézni. De mivel nekem csak eTA-m van és nincs az útlevelembe sem ESTA se vízum se semmi nem hisszük hogy én átmehetnék a határon. Elvileg vannak olyan részek ahol gyalog simán át lehet menni mert ellenőrizetlen. De gondolom nem lehet benne sok igazság mert gondolom rendesen körbe van véve bunkó határőrökkel.2016. júl. 22. 19:01
1/13 anonim válasza:
Remelhetoleg volt mar ennel okosabb otleted is mint beszokni illegalisan USA-ba
2/13 anonim válasza:
Persze, nyilván bunkó a határőr!
3/13 anonim válasza:
Az USA nem az EU, hogy csak úgy szabadon lehessen mászkálni a határon. Elég súlyos következményei vannak ott az illegális határátlépésnek, és nagy a lebukás kockázata. Én a helyedben nem próbálkoznék vele.
4/13 anonim válasza:
Én nem merném megcsinálni, főleg hogy gépfegyverrel védik a határt :D
5/13 anonim válasza:
Akkor miert is nem igenyelsz egy nyamvadt estat 14 kemeny dollarert az illegalis hataratlepes helyett?
6/13 anonim válasza:
Azért eszetek sok van. [link]
Do I need ESTA to enter the United States by land?
No. If you are coming by land you do not need to apply for ESTA.
7/13 anonim válasza:
Ps. az USA-Kanada határ valóban nem ellenőrzött a vadonban de [link] így néz ki és ahol nem ellenőrzik ott aztán tényleg a kutya sem jár, persze elvileg át tudsz sétálni de száz és száz kilométerre a határtól nincs élő ember... ahol meg emberi települések vannak, ott határőr járőrök is vannak. Végül azok a települések amik egyenesen a határ mindkét oldalán léteznek nagyon panaszkodnak a szigorodás miatt.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
(folytatas)
Erie tonal es senki nem szolt hozzam.De ez nem azt jelenti hogy legalis
10/13 anonim válasza:
Tényleg miért nem igényelsz ESTA-t is, hogy tuti ne legyen baj? Alig kerül valamibe, 1 nap alatt megvan, ki sem kell mozdulni otthonról.
Amúgy nem lehetetlen átmenni. Van egy ismerősöm, aki 10 évig élt kint illegálisan az USA-ban, hazajött látogatóba, mikor ment vissza, nem engedték be. Utána kiment Kanadába, és ott valahol motorcsónakkal átvitték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!