Kanadaba nehez most kijutni mint sima turista? Amerikaba nem kaptam meg az Estat. A Kanadai-Amerikai hataron ment mar at valaki igy?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 21:47
1/9 anonim válasza:
Kanadában mehetsz mint turista, de mindent igazolnod kell. Visszafelé repülőjegy, szállás, elegendő pénz, stb. A kanadai-amerikai határon nem fogsz átjutni, ugyanis az amerikaiak rendszerében benne van az elutasított ESTA kérelmed, és ilyen esetben csak vízummal léphetsz be az országba! Egyébként gondolom túltartózkodtál, azért nem kaptad meg ugye?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tultartozkodas miatt nem kaptam meg az Estat. Es hogyan ellenorzik hogy mennyi penz van nalad? Igazabol barmit megadnek, es barmilyen uton szeretnek visszajutni az Usaba, de sajnos semmi eselyt nem latok ra.
2013. febr. 4. 22:07
3/9 foreverinlove válasza:
Novemberben utaztam kanadaba. Minden siman ment. Csak kitoltottem egy erkezesi lapot, ott irtam be mennyi penz van nallam. Mikor az utlevelem ellenoriztek csak feltettek 1-2 kerdest, azt is megkerdeztek mennyit tartozkodom az orszagban, mondtam egy het. Nem kertek semmi bizonyitekot, hogy hol tartozkodom majd s hol a visszafele szolo repjegyem.
4/9 anonim válasza:
Nem fogsz visszajutni az USA-ba! Kanadán keresztül sem! Ezért mondom, hogy nem kell túltartózkodni, stb, mert csak egy dobásod van. Ha benne vagy a rendszerben, akkor az kísért egy darabig. Attól függően mennyit voltál túltartózkodva, 3-5 év közötti a kitiltásod, utána esetleg próbálkozhatsz.
5/9 gyoncgy cz válasza:
ugy tudom hogy ha autoval messz at a Canada-Amerikai hataron , vagy a Mexiko-Amerikai hataron akkor nem kell az ESTA.errol robalj erdeklodni...
6/9 anonim válasza:
én mentem kanadából amerikába, de ugy hogy kitöltöttük az estat, és közölték hogy az csak akkor kell ha repülővel utazol amerikába. Meg sem nézték az Estas papírokat. ujjlenyomatot vettek meg pár kérdést tettek fel. De ezt mind azért mert először mentem amerikába. mikor másodszor mentem csak megnézte az útleveleket és átengedtek! Van esélyed hogy átjuss a határon szerintem. persze 100% ig nem lennék benne biztos
7/9 A kérdező kommentje:
Es az utlevelet lecsipogtatta a gepben is, vagy csak ugy ranezett? :
2013. febr. 19. 17:40
9/9 anonim válasza:
Sziasztok. En az Usaban vagyok turistakent, innen szeretnek atmenni Kanadaba, es ott is maradnek. Mit fognak kerni? Kell hogy legyen jegyem Kanadabol haza, vagy eleg vissza az Usaba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!