Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ból, csomag felső határ...

USA-ból, csomag felső határ át hozatala mennyi?

Figyelt kérdés
Még 2001 előtt voltam utoljára az Államokban, azóta biztosan változott a csomag át hozatali törvény. Kérdésem, hogy mennyi a maximum élelmiszer, elektronikai, ruházati termék amit áthozhatok repülőn. Vagy külön postán?

2015. ápr. 14. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Akár kontènerszámra is hordhatod haza a cuccokat, amìg tudod fizetni.
2015. ápr. 14. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom itt arra gondolsz amit még vámmentesen behozhatsz.

Èn csak némtroszágot tudom, de ez szerintem egyforma lehet mo-ra is.

Postán(de szerintem határátkeléskor is) 45€-ig ha magán személytöl jön. Ha online boltból akkor 22€-150€ között csak adót kell rá fizetni, és 150€ felett vámot is.

Behozatalnál figyelni kell, honnan származik a termék.

Egyzser egy müsorban egy érdekes szitut mutattak.

Egy német férfi kiköltözött amerikába, ahol habár bejelentette magát már 10 éve, de németországból nem jelentette ki magát, ott is volt állandó lakcíme. Mikor haza látogatott hozta az amerikában vett laptopját. Ès megvámolták. Azért mert ha amrikai lakcíme lett volna csak akkor személyes használatra behozhatta volna. Der mivel neémt lakcíme volt, így egy külföldön vásárolt terméknek számított.

2015. ápr. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!