Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a határ ami után egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a határ ami után egy fiú már taszítóan okos?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam az oldalon, hogy a lányok szeretik ha egy fiú okos, de azt már kevésbé ha túl okos. Merő kíváncsiságból, honnantól számít valaki túl okosnak?
2017. jan. 30. 21:56
1 2
 1/14 October15 ***** válasza:
86%

Ha ezt a kérdést feltetted akkor nincs okod aggodalomra.. :D

Ezt amúgy honnan szülted ha szabad megkérdeznem?

2017. jan. 30. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Túl okos nekem az aki egy kiköpött stréber , okostojás.

Ez alatt nem azt értem ,hogy ha kitűnő tanuló akkor szóba sem állok vele. Sőt számomra motiváló.

De ha e mellé társul egy kifejezetten stréberes viselkedés , folyton okoskodik , állandóan kijavít és azt érezteti ,hogy ő mennyivel többet tud , az már kellemetlen.

2017. jan. 30. 21:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az a veszely nem fenyeget, hogy tul okos lennék :/ láttam pár kérdésben
2017. jan. 30. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az okoskodó zavarja őket igazából,ha valaki okos de nem kérkedik vele akkor abba nem kötnek bele.

Bár majd jön egy csaj és megmondja hogy is van ez.

5/14 anonim ***** válasza:
66%
xD te hüje fas* kevered az okost az okoskodóval, az okossal semmi gond van, azzal van gond, ha mindent megakar magyarázni még amihez hüje is, mint te..
 6/14 anonim ***** válasza:
Ohh már megelőztek :'( de akkor nagyjából jóra gondoltam.
2017. jan. 30. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az a taszító, ha el van szállva magától, hogy ő mennyire okos, folyton kijavítgat, leszól másokat mintha ők nem érhetnének fel hozzá. Még akkor is, ha alapból nem akar arrogáns lenni. Tehát nekem magával az okossággal nincs gond, csak tudja is kezelni azt
2017. jan. 30. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
én okos vagyok, a legokosabb és nagyon begyün a csjoknak, amúgy az kilyavíttya, nem pedig úgy ahogy te írtad -_- , mindenhol idiótákba botlok, könyörgöm leglaább a magyart tudjad beszélni.
2017. jan. 30. 22:03
 9/14 Csucsu007 ***** válasza:
Az is taszító, ha mondjuk megjegyzem neki, hogy ha valamit rosszul mond-tud-ír? Igazából csak segíteni akarok, de lehet ezért kerül mindenki...
2017. jan. 30. 22:04
 10/14 Csucsu007 ***** válasza:
ÉN vagyok a kilences, és nem utaltam semmire.
2017. jan. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!