Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a határ a vékony lányoknál?
Nagyon vékony vagyok és mostanság egyre több helyen olvasom, hogy mindenki inkább a molett lányokért rajong, én pedig akárhogy próbálok, nem tudok hízni:( Van még, akinek bejönnek a vékony lányok, vagy már nem igen akadnak ilyen srácok?
Illetve mi az alsó határ? (Légyszi linkeljetek képet).
Lehetőleg a korotokat is írjátok oda.
15l
Szia! Nem tudom h hol olvasol te ilyeneket, de szerintem a 80-90 százaléknak a vékony lányok jönnek be.. kivéve a gyakori:D itt a lányok udvarolnak és a fiúk az elhízott büdös izzadtsag szagú dogokre mennek..am a maradék. Meg más kérdés h milyen korosztályt nézünk..egy 60-70 éves fiucskanak persze h a jól megtermett háziasszonyok jönnek be..de pl14-20ig szinte a vékonyak..akinek meg disznó barátnője van, az magára vessen.. szóval 1dkgval se hizzal:"D ..kivéve ha csont és bőr vagy..ja és most írom a lényeget..a többségnek a nem vékony viszont messze a molettol jön be
Fitnes, tanulás, csajozas-anonim kisfiú
Hány centi vagy.
Engem nem zavar a vékonyság, én is az vagyok, fiú létemre.
Nekem szinte csak a vékony lányok jönnek be.
Ízlések és pofonok. :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!