Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok! Változtatnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Változtatnátok a barátotok kedvéért a hajatokon? Ha igen, mi a "határ"?

Figyelt kérdés
Vállalnátok, hogy levágatjátok, vagy másmilyen színűre festetitek a hajatokat, ha a barátotok megkér rá?
2017. febr. 27. 14:53
1 2
 11/17 dunszti02 válasza:
Nem! Ha tényleg szaret minket akkor nem akarna megváltoztatni!
2017. ápr. 19. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát max ha lenne nagyon rossz tulajdonságom és az zavarná azon változtatnék. De hát ha a hajam nem tetszik az már bajos. Viszont a véleményét meghallgatnám de arra azért meg ne kérjen hogy változtassak magamon valamit külsőleg. Az rosszul esne.
2017. jún. 7. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, ha szeret, szeressen olyannak amilyen vagyok.
2017. szept. 3. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Soha.

Bár tudom, hogy neki a barna az esete nem festeném barnára.

Max ha szakít velem amolyan elégtételként

(Igen tudom, hogy gyerekes vagyok)

18/l

2017. szept. 28. 16:05
 15/17 anonim válasza:

Én simán... levágatni nem, de simán befesteném bármilyen színűre (jó azért mondjuk ésszerű határokon belül)

Pl. az exem nagyon kérlelt h fessem be vörösre a hajam és megcsináltattam és tényleg baromi jó lett. Egy cseppet se bántam h hallgattam rá.

Igaz, én egy kicsit bevállalósabb vagyok mint a nagytöbbség, meg van egy stílusom alapból, ahhoz megy a festett haj.

De mégiscsak egy hajfestés... nem avilágvége.. ha nem tetszik átfesteted más színűre.. ezt nem értem mi ebben a nagy dolog. (???)

A vágatás más, az évek mire visszanő, de a festés, kb még aznap visszacsinálható...

2017. okt. 12. 22:58
 16/17 anonim válasza:
A csillagos ég
2017. nov. 17. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha azért kéri mert nem mer bevállalni akkor nem, ő választott engem hát fogadjon el úgy ahogy vagyok.

De szívesen levágatnám a hajam (úgy is vissza nől)

Befestetni?

Attól függ milyen viszonyban vagyunk épp.de ha pár árnyalat változást kér én megtenném.

2018. jan. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!