Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Változtatnátok a barátotok kedvéért a hajatokon? Ha igen, mi a "határ"?
Soha.
Bár tudom, hogy neki a barna az esete nem festeném barnára.
Max ha szakít velem amolyan elégtételként
(Igen tudom, hogy gyerekes vagyok)
18/l
Én simán... levágatni nem, de simán befesteném bármilyen színűre (jó azért mondjuk ésszerű határokon belül)
Pl. az exem nagyon kérlelt h fessem be vörösre a hajam és megcsináltattam és tényleg baromi jó lett. Egy cseppet se bántam h hallgattam rá.
Igaz, én egy kicsit bevállalósabb vagyok mint a nagytöbbség, meg van egy stílusom alapból, ahhoz megy a festett haj.
De mégiscsak egy hajfestés... nem avilágvége.. ha nem tetszik átfesteted más színűre.. ezt nem értem mi ebben a nagy dolog. (???)
A vágatás más, az évek mire visszanő, de a festés, kb még aznap visszacsinálható...
Ha azért kéri mert nem mer bevállalni akkor nem, ő választott engem hát fogadjon el úgy ahogy vagyok.
De szívesen levágatnám a hajam (úgy is vissza nől)
Befestetni?
Attól függ milyen viszonyban vagyunk épp.de ha pár árnyalat változást kér én megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!