Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak olyan internetes oldalak ahol bizonyos külsejű és korú nőket bálványoznak (pl telt, vékony, szeplős, érett, fiatal stb...) akkor forditva férfiben miért nincsenek ilyenek?
Azt gondolom azért mert férfiban sokkal szűkebb a keresztmetszet ami a nők többségének tetszik.
Például facebook-on az algoritmus egyszer feldobott nekem egy telt nőket bálványozó csoportot, kiváncsiságból belenéztem. Olyan képek vannak ahol elhizott/telt nők rendre magas izmos vagy legalábbis szálkás illetve átlagostól sportosabb testalkatú férfiakkal vannak. Sok hozzászólásban megy az egó tuning is a nők felé férfiak részéről, szinte bátoritják a nőket hogy véletlenül se fogyjanak le ők úgy szépek ahogy vannak. Ezekkel mind nem lenne baj ha forditott esetben a férfiak felé nem támasztanának sokszor ezzel ellentétes elvárásokat.
Azt leszögezném hogy én nem vagyok kövér férfi, sportos vagyok, de valahogy az igazság érzetemet akkor is piszkálják az ilyen dolgok.
Ez az egész témakör egy óriási félreértés.
Azért van ez a különbség az online térben, mert a férfiaknak vizuális, a nőknek érzelmi alapú a vonzalma. Ebből pedig az következik hogy ugyanahhoz a mértékű vonzalomhoz csak a fizikumot nézve a nőknek "erősebb ingerre" van szüksége
Egyrészt, de ugyanannyira vizuálisak a nők is, keressetek rá.
Másrészt, amikor egy nőnek tetszik valaki, mondjuk a nagyobb férfiak - nekem is van olyan barátnőm, aki szerint a férfi 100 kg felett kezdődik -, az sima preferencia, a férfiaknál viszont fétis.
A férfiakra jellemző, hogy fetisizálják, tárgyiasítják a nőket. Míg a fenti barátnőm a kövér férfiakhoz vonzódik, addig a férfi, akinek a kövér nők tetszenek, az a hájhoz vonzódik, a nő csak eszköz.
Hát nem tudom. Én vizuális is vagyok...
N
OK, szóval a nők is vizuálisak. Akkor még inkább hátrányos helyzetben vagyunk mi férfiak.
Szép dolog a fétist preferenciának hivni...végülis minden csak nézőpont kérdése, igy könnyen be is lehet állitani a férfiakat perverz disznónak ha éppen úgy tetszik.
"nekem is van olyan barátnőm, aki szerint a férfi 100 kg felett kezdődik"
Itt az a különbség hogy a férfiaknak tetszik a tök igénytelenül elhizott nő, aki semmit nem csinál mig a nők úgy értik ezt a "nagyobb" pasi tipust hogy bőven van izom is a háj mellett olyan erőemelő tipus vagy egy testépitő tömegnövelő fázisban.
És szerinted az az oldal a dicső, akinek tetszik az igénytelen?
Mellesleg nem, a férje egy malac. Semmi izom nincs rajta. Jack Black kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!