Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha vannak olyan internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vannak olyan internetes oldalak ahol bizonyos külsejű és korú nőket bálványoznak (pl telt, vékony, szeplős, érett, fiatal stb...) akkor forditva férfiben miért nincsenek ilyenek?

Figyelt kérdés

Azt gondolom azért mert férfiban sokkal szűkebb a keresztmetszet ami a nők többségének tetszik.

Például facebook-on az algoritmus egyszer feldobott nekem egy telt nőket bálványozó csoportot, kiváncsiságból belenéztem. Olyan képek vannak ahol elhizott/telt nők rendre magas izmos vagy legalábbis szálkás illetve átlagostól sportosabb testalkatú férfiakkal vannak. Sok hozzászólásban megy az egó tuning is a nők felé férfiak részéről, szinte bátoritják a nőket hogy véletlenül se fogyjanak le ők úgy szépek ahogy vannak. Ezekkel mind nem lenne baj ha forditott esetben a férfiak felé nem támasztanának sokszor ezzel ellentétes elvárásokat.

Azt leszögezném hogy én nem vagyok kövér férfi, sportos vagyok, de valahogy az igazság érzetemet akkor is piszkálják az ilyen dolgok.

tegnapelőtt 18:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
Annyira látszik amúgy, hogy dagadt vagy.
tegnapelőtt 20:09
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dagadt aki nem hiszi el nézze meg... Sportolok. Mint irtam túl erős az igazság érzetem és az empátiám.
tegnapelőtt 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Hol lehet megnézni?

Empátiád csak péniszek iránt érzel?

tegnapelőtt 20:24
 14/23 anonim ***** válasza:
38%

Sportolóként az nem aggaszt inkább, hogy a hájfétisesek promotálják az elhízást? Mert a body positivity folyamat szidva van vélt hitrendszer miatt, de ha konkrétan egy morbidan elhízott embernek azt mondják, hogy ne fogyjon le, az eszméletlenül káros.

Az igazságérzeted erre nem terjed ki?

tegnapelőtt 20:26
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem, az igazságosság hogy jön ide.

A csoport, amitől írsz, azért jött létre, mert valaki, egy civil, létrehozta. Valószínűleg látott más platformokon is ilyet, és csinált egyet. Ha lenne dagadt férfis csoportra igény, lenne olyan is. (Lehet amúgy van is. Nem kerestél rá? Akár angolul?

Igazságtalan ez akkor lenne, ha a facebook csoportokat az állam, vagy egyéb más független csoport hozná létre.

tegnapelőtt 20:32
 16/23 A kérdező kommentje:

13 Ha kérsz fényképet úgy láthatod, kéretlenül nem küldök.

Az empátia az elnyomottak felé alakul ki és itt most a férfiak egy jelentős részéről van szó.

14 Nem sportoló vagyok csak sportolok.

De aggaszt amúgy irtam is: "szinte bátoritják a nőket hogy véletlenül se fogyjanak le ők úgy szépek ahogy vannak"

A férfiakat akarja mindenki lefogyasztani meg izmositani kemény munkával miközben a nők ha tespednek akkor is lesz férfi aki vonzódik hozzájuk, nem a nőket akarom szidni mert itt van baj a toronyban a férfiaknál is rendesen.

tegnapelőtt 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
És honnan tudom, hogy te vagy a képen, és nem a faszodat küldöd el? Rakd ki egy képmegosztóra mai dátumot feltartva.
tegnapelőtt 20:44
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk ez sem bizonyítja, hogy nem a haverod az.
tegnapelőtt 20:44
 19/23 A kérdező kommentje:
17, 18 Nem tudhatod. Szerinted engem mennyire érdekel hogy egy idegen látja a felsőtestem?
tegnapelőtt 20:46
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

"A férfiakat akarja mindenki lefogyasztani meg izmositani kemény munkával miközben a nők ha tespednek akkor is lesz férfi aki vonzódik hozzájuk, nem a nőket akarom szidni mert itt van baj a toronyban a férfiaknál is rendesen."

Azért azzal igencsak vitatkoznék, hogy mindenki le akarja fogyasztani a férfiakat. Még mindig le vannak nézve azok, akik figyelik, hogy mit esznek, és mozognak. Mondjuk ehhez inkább a magyarságnak van köze. Ha nem pörköltet zabálsz nokedlival meg zsíros kenyérrel, akkor lebziznak. Ha meg edzőterembe jársz, automatikusan zokni vagy agyilag.

tegnapelőtt 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!