Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak olyan internetes oldalak ahol bizonyos külsejű és korú nőket bálványoznak (pl telt, vékony, szeplős, érett, fiatal stb...) akkor forditva férfiben miért nincsenek ilyenek?
Azt gondolom azért mert férfiban sokkal szűkebb a keresztmetszet ami a nők többségének tetszik.
Például facebook-on az algoritmus egyszer feldobott nekem egy telt nőket bálványozó csoportot, kiváncsiságból belenéztem. Olyan képek vannak ahol elhizott/telt nők rendre magas izmos vagy legalábbis szálkás illetve átlagostól sportosabb testalkatú férfiakkal vannak. Sok hozzászólásban megy az egó tuning is a nők felé férfiak részéről, szinte bátoritják a nőket hogy véletlenül se fogyjanak le ők úgy szépek ahogy vannak. Ezekkel mind nem lenne baj ha forditott esetben a férfiak felé nem támasztanának sokszor ezzel ellentétes elvárásokat.
Azt leszögezném hogy én nem vagyok kövér férfi, sportos vagyok, de valahogy az igazság érzetemet akkor is piszkálják az ilyen dolgok.
"Szerinted engem mennyire érdekel hogy egy idegen látja a felsőtestem?"
Hát akkor rakd ki képmegosztóra, ide meg a linket, hogy mindenki lássa.
Ez a kérdés sztem értelmetlen, mert vannak olyan oldalak is, amelyek a dagi pasikra vannak kihegyezve, stb. Csak szerintem a "szűk környezetedben" nem találsz, főleg magyar nyelven. Angolul keress rá.
Ha egyáltalán fontos, mert amúgy a kutyát nem érdekel, hogy ki hogy néz ki, az az ő dolga...
Kivi vagyok, lesz-e kép.
Amúgy tök furi, hogy ha valaki a kövér férfiakért aggódik, az mindig leírja, hogy sportos, ha valaki az alacsony férfiakat ért sérelmekről ír esszét, az hozzáteszi, hogy ő 190 centi magas, aki pedig a kopaszok jogait védené, annak 2 hetente kell ritkítani az oroszlánsörényét. Csuda dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!