Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi feszült állapotban mond bizonyos dolgokat
egy nőnek, akkor azokat komolyan gondolja?
Kérdés mit mondott. Anonim oldal. Miért nem írod le és pontosan mi miatt vesztettek össze, vagy te mit mondtál neki előtte?
nov. 9. 17:49
2/16 A kérdező kommentje:
Annyit, hogy "dugáson kívül másra neki úgysem kellek". Nagyon stílusos volt.🙃
Nem az első vagyok, de mire mondta pontosan?
nov. 9. 17:59
Ezt egyértelműen kijelentette. Tehát ne akard bemagyarázni magadnak, hogy csak azért mondta mert feszült volt. Ez egyértelmű hogy csak dugásra használt téged. Te ahogy látszik többet akarsz és többet is gondolsz bele, mint ami és valószínűleg ez idegesítette fel annyira. Aztán egyértelműen kijelentette hogy mire való vagy és mire tart téged. Ha neked ez így ebben a formában megfelel, akkor minden megy tovább, de ha nem, akkor hagyd. Ugy se lesz ebből semmi komolyabb. Csak dugtok néha
nov. 9. 18:00
Én nem értek egyet a #4-el. Az ember dühében sok mindent mond amit nem kéne. Meg ha most csak tegyük fel azt mondtad neki, hogy nem jó partner, nem vagy vele megelégedve akkor természetesen visszavágott azzal, hogy nem baj amúgyis csak dugásra tart téged. Úgyhogy egyáltalán nem mindegy, hogy miről szólt a vita, te mivel bántottad meg.
nov. 9. 18:05
Átfogalmazhatjuk úgy is, hogy "nem szeretlek".
Ha ez a visszavágás bármire is, bármilyen kontextusban, én elhinném...
nov. 9. 18:11
Én nem gondoltam komolyam, de ez a csajszit úgyem érdekli. Ő ellenben komolyan gondolja, amiket mond.
Ez a különbség a férfi, és a nő között.
A férfi mondhatja: "gyűlöllek" hirtelen felindulásból, amit kédòbb megbán.
De ha egy nő gyűlöl meg, az hosszú és mély gyűlöle lesz, ami örökké szólhat, nem bánja meg soha.
Ismét oda lyukadok ki, hogy egy nő jobban tud gyűlölni, mint egy férfi
nov. 9. 18:15
Én azt nézném, hogy mit nyújtunk mindketten egymásnak, egyáltalán összeillünk-e. Mert ha azzal nem vagy megelégedve, hogy tesz rád magasról akkor jól van komolyan mondta. Viszont az ő oldalát nem ismerjük, lehet ő is úgy érzi, hogy bármit is csinál neked az kevés és amikor kiakadsz rá akkor megbánt mert ő is megsértődik. Nagyon toxikusnak tűnik ez a kapcsolat szóval nem izgatna, hogy mi miatt van velem mert úgyse értjük meg egymást és inkább véget vetnék neki.
nov. 9. 18:16
nov. 9. 18:20
Egyébként a #7-es kommentben van ott a válaszom, hogy miért szoktam le arról, hogy a nők után menjek.
A férfi szív zordnak látszik, pedig érző lélek lakozik benne. Ha egy férfi felindulásból tesz, mond valamit, később megbánja, és viszi a virágcsokrot.
A női szív lágynak és erzőnek látszik, pedig kemény. Ha egy nő kiábrándul egy pasiból, akkor nincs tovább. Nem számít, hogy a pasi mit tett, nem bocsát meg.
Ezek után beláttam, értelmetlen a nők után futni.
Menjenek ha akarnak. Többet nem alázom meg magam.
nov. 9. 18:29
Kapcsolódó kérdések: