Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi feszült állapotban mond bizonyos dolgokat egy nőnek, akkor azokat komolyan gondolja?
Nos mivel azóta se írtad le konkrétan, hogy a veszekedés tárgya mi volt és te mit mondtál neki előtte, csakis az ő szavait idézted be így úgy gondolom, hogy jócskán benne van a kezed az egészben, de szeretnél ártatlanként kitűnnni.
Tehát remélem, hogy szakítottok elvégre bennem több empátia szorul a párod felé mint beléd.
(#1)
Oke, hogy az ember feszulten sok mindent mondhat, de a felnottek elvileg tudjak magukat moderalni, kelloen ertelmileg es erzelmileg fejlettek ahhoz, hogy felfogjak amit tesznek es hogy amit mondanak, az milyen hatassal leeht a masikra.
Ilyet mondani pusztan feszultsegbol/duhbol, hogy pusztan dugni van veled, szerintem egyreszt igaz, masreszt megbocsathatatlan.
De ha neked belefer, lelked rajta, egy ilyen beszolas utan kibsznam a francba.
Általában igen. Az egyértelmű, hogy azért mondta, hogy megbántson, gondolom előtte te is mondtál neki csúnya dolgokat a vita hevében. Elképzelhető, hogy valaki olyat vág ilyenkor a másik fejéhez, amit nem gondol komolyan, csak tudja, hogy azzal mélyen megbántja és ezzel "visszaadja" az őt ért sérelmeket. Viszont mivel ez indulatból jön, nem átgondoltan, azért többnyire van igazságalapja. Vajon miért pont ez jutott eszébe először?
Amúgy lehet tényleg bánja, hogy ezt mondta, ez a része lehet igaz.
2 eset lehet.
1. Akkor csúszik ki a száján, amit igazából gondol, csak eddig játszotta az agyát, hogy be tudjon jutni a bugyiba.
2. Meg akarja nyerni a vitát, ezért direkt mond olyat, ami nem igaz, csak neked fájjon és érzelmi csapással próbál meggyőzni vmiről.
Neked kell ismerned, melyik típus. De mondjuk nekem egyik eset sem szimpatikus, mert a 2.-at, még ha valamennyire meg is tudom érteni, miért pont ez jut eszébe? Mert egy hímsovi f... . Sztem jobban járnál nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!