Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartja sok nő szemétségn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja sok nő szemétségnek azt, ha egy férfinak egy bizonyos nő vagy nő típus nem kellene, vagy egyenesen méltatlannak érezné saját magához?

Figyelt kérdés

Sokan úgy tesznek, mintha minden nő valami főnyeremény lenne, és aki nem csak szerényen annyit mond, hogy "nekem nem tetszik", hanem kifejezetten taszítónak és saját magához nem valónak, méltatlannak tartja, akkor azt elmondják mindenféle prosztónak, kisfiúnak, vagy akár incelnek.

De ha egy nő beszél még ennél is durvább hangnemben egy férfi rétegről, és mondja el, hogy legalja, undorító, "nem férfi", akkor az rendben van, és aki magára veszi, az jobban teszi, ha önvizsgálatot tart és gyorsan nekiáll fejlődni.

tegnap 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Én méltatlannak érezném saját magamhoz, hogy egy ilyen kérdésre érdemben válaszoljak.
tegnap 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Tök mind1 férfi vagy nő, ha valaki nem tetszik taszít akkor se bánsd meg. Lehet szépen kifejezni magad, hogy nekem nem tetszik, nem ő az esetem vagy egyszerűen nem foglalkozni vele. De ha állandóan azon vagy, hogy bántsd nyílván egy féreg leszel a szemében és máséban is.

Azt sem értem ha nem tetszik valaki miért foglalkozol vele.

tegnap 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem, hogy a képébe mondom ezt bárkinek is, és bántom.

Inkább olyasmire gondolok, hogy pl. baráti társaságban tukmálnak valakit, és nem szeretnék tőle semmit, aztán faggatnak a jóakarók, hogy miért nem, és persze én vagyok a szemét, amiért nem tudok egy olyan "csodás" nőt megbecsülni.

Vagy mondjuk ha neten, akár itt az oldalon tárgyal az ember ilyen témákról, akkor az tök oké a nők szemében, ha nők írják, hogy milyen férfiak nem kellenek, ki az "instant kuka", ki a "red flag"-es, ki az, akit még férfinak se lehet nevezni, de ha férfi ír bizonyos nőkre hasonlót, akkor sokszor vannak, akik izomból nyomogatják a pirosat, vagy akár be is írnak valami elméset, hogy ne aggódjon, ő meg biztos egy nőnek se kell, vagy más hasonló kaliberűt.

tegnap 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők szeretik, ha nekik van igazuk, vagyis ha körbeugrálják őt, a királylányt az alattvalók.
tegnap 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:

És nem éppen azokat a férfiakat szidják akik előtte a nőket tárgynak tekintik vagy úgy állítják be hogy nekik csak a pénz kell?

Amúgy meg lehetnek tulajdonságok amik nem tetszenek a másikban. Attól még nem instant kuka mert ugye bár emberekről beszélünk nem tárgyakról. Ahogy a kis fütyi sem mindenkinél redflag.

Természetes, ha nem tetszik neked kérdezd meg a barátaidat hogy ennek ellenére miért erőltetik rád mit látnak amit te nem. Ennyi. Ha te továbbra is ezt gondolod kérd meg őket szépen hogy téged ez zavar és ne erőltessék

ma 00:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, milyen férfiakat szidnak, nekem is pont úgy okom van bizonyos nőkről nem jó véleménnyel lenni.

A barátaimnak pedig pont ezt mondtam, amit írtál, és erre jött a sértődés, hogy bunkó vagyok, meg sem érdemlem akkor, stb.

ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!