Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha letiltok egy ferfit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letiltok egy ferfit aki tudja hogy szeretem, mit hisz hogy azert teszem mert nem akarok vele beszelni?

Figyelt kérdés
Tobbszor is letiltottam mar ra par orara feloldottam.
tegnap 13:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Fura egy szokás, azt meg kell hagyni.

Akkor, tilts le valakit, ha egyáltalán nem akarsz beszélni vele, de ő írogat rád.

tegnap 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy megint feloldod.
tegnap 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akivel nem akarok beszélni, azt nem tiltom, hanem nem beszélek vele. Ennyire egyszerű.
tegnap 13:30
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Mi mást! Szerinted, ha téged tiltanak le te mit gondolsz?
tegnap 13:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Visszaüthet ám. Mi van ha azt gondolja ebből, hogy játszmázós, toxikus idióta vagy? És hogy az ilyenre nem érdemes egyetlen szót, és minimális időt, érzelmet sem fecsérelni?
tegnap 13:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Ő a toxikus sajnos és nem igazán bírom már
tegnap 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a fenének oldod fel a tiltását óránként?
tegnap 13:58
 8/14 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Én nem vennék részt ilyen játszmákban.
tegnap 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
De most vagy tiltod végleg vagy nem...
tegnap 15:47
 10/14 anonim válasza:
66%
Lehet hogy észre sem veszi. Ha tényleg toxikus több nővel is tartja a kapcsolatot, szóval nem igazán fogja érdekelni, hogy mit csinálsz. Max röhög rajtad.
tegnap 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!