Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha letiltok egy ferfit aki tudja hogy szeretem, mit hisz hogy azert teszem mert nem akarok vele beszelni?
Figyelt kérdés
Tobbszor is letiltottam mar ra par orara feloldottam.tegnapelőtt 13:19
11/14 anonim válasza:
En letiltom, ha valakivel nem akarok beszelni tobbet vagy megbantott es nem leeht helyrehozni, tovabb szeretnek lepni.
De nem feloldom, letiltom, feloldom. Akit egyszer tiltok, az tiltva is marad.
12/14 anonim válasza:
Ha van esze a ferfinak, elkönyvel téged egy gyerekes, buta kislánynak, mert csak azok viselkednek így. Ha meg feloldod és szóba áll veled, lefogadom hogy hülyít. Pont amiatt mert butának, következetlennek tart.
13/14 anonim válasza:
Kérdező, miben nyilvánul meg az, hogy toxikus? Miből gondolod ezt?
14/14 mikeXxX válasza:
2 diplomás nő csinálta ezt velem én azt gondoltam hiába egy tanult nő az érzelmi intelligenciája egy nagy nulla. 45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!