Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltottam és új fiókból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottam és új fiókból írt, nem érti meg hogy nem akarok vele foglalkozni. Találkozzak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
Letiltottam mert túlságosan akart engem, rámenős volt, elmondtam hogy nem akarok vele beszélni többet éy letiltottam. Erre csinált egy új fiókot és onnan irt nekem. Már sajnálom. Meg eleggé taszító is. Azon gondolkodom adjak e neki egy esélyt, ha ennyire nem tudja abba hagyni. De félek hogy mi lenne, ha így is ennyire ragaszkodik hozzám, mi lesz ha lefekszünk egymással? Az életedbe nem fogom tudni levakarni magamrol? Egy talalkozót kér, nem tudom belemenjek e.
2022. márc. 7. 21:21
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Megijeszt hogy par beszélgetés után ennyire kötődik hozzám, szerintem baj van vele. Ezért is félek mert bármire képes
2022. márc. 7. 21:22
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Ki mondta,hogy fekudj le vele?
2022. márc. 7. 21:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha félsz tőle, meg egy nyilvánvalóan kettyós zaklató, akkor mindenképp adj neki esélyt. Ha taszítónak látod, az jó kezdet.
2022. márc. 7. 21:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"De félek hogy mi lenne, ha így is ennyire ragaszkodik hozzám, mi lesz ha lefekszünk egymással"

Ez elképesztő, hogy lehet valaki ilyen szinten?

Nem fog megenyhülni, sőt, a találkozás felbátorítja majd - látja hogy meglehet törni téged, beadod a derekad, félsz nemet mondani, félsz tőle. Minden fiókját azonnal tiltsd.

2022. márc. 7. 21:26
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem félek, csak sajnálom.

És azon kívül hogy tulságosan ragaszkodott hozzám , más gond nem volt vele. Csak ez váltott ki belőlem taszitó érzést.

2022. márc. 7. 21:38
 6/22 A kérdező kommentje:
Tiltsam le?
2022. márc. 7. 21:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
6-os Igen, és eszedbe se jusson találkozni vele, nemhogy lefeküdni!
2022. márc. 7. 21:43
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

"Azon gondolkodom adjak e neki egy esélyt, ha ennyire nem tudja abba hagyni."

Napi sirám vol. 3.

Miért nem lehet az ilyen embereket békén hagynotok? Lekopna, ha nem kapna válaszreakciót az ilyen akcióira.

Esküszöm az ilyen kérdések alatt felmerül bennem, hogy ti sem vagytok százasok, akik elszenvedői vagytok egy ilyen dolognak.

2022. márc. 7. 21:54
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem fog rekaciot kapni. Igazatok van
2022. márc. 7. 21:56
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Én sajnálom szegényt. Te is kerülhetsz hasonló helyzetbe még….

Valószínűleg nem egészséges a kötődési mintázata….

2022. márc. 7. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!