Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltottam és új fiókból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottam és új fiókból írt, nem érti meg hogy nem akarok vele foglalkozni. Találkozzak vele vagy ne?

Figyelt kérdés
Letiltottam mert túlságosan akart engem, rámenős volt, elmondtam hogy nem akarok vele beszélni többet éy letiltottam. Erre csinált egy új fiókot és onnan irt nekem. Már sajnálom. Meg eleggé taszító is. Azon gondolkodom adjak e neki egy esélyt, ha ennyire nem tudja abba hagyni. De félek hogy mi lenne, ha így is ennyire ragaszkodik hozzám, mi lesz ha lefekszünk egymással? Az életedbe nem fogom tudni levakarni magamrol? Egy talalkozót kér, nem tudom belemenjek e.
2022. márc. 7. 21:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
Fixen troll, ez egy idióta.
2022. márc. 8. 02:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Biztos sok kis ajándékot vinne, csak veled foglalkozna abban az órában,

kedves megjegyzéseket tenne, minőségi időben.

2022. márc. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!