Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mitől van, ha totálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől van, ha totálisan leblokkolok egy crush előtt?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert felnőtt emberként nyilván nem ez az első eset, hogy valaki nagyon bejön, fantáziálok róla, szívesen lennék vele együtt az ágyban is vagy megismerném emberileg is jobban. Több ember is volt már, akiről olyanokat gondoltam, hogy na ő mindennél jobban kell nekem. De olyan sosem volt, hogy egy mukkot se tudjak kinyögni az illető előtt, a többséggel simán elbeszélgettem, ő meg megjelenik és kiürül az agyam.

Van ilyen, hogy az ember élete során vonzódott emberekhez erősen, de ilyen későn (35) találkozik olyannal, akihez mindenkinél jobban vonzódik, vagy most ez mi? Nem idealizálom rommá, mert annyira nem ismerem, sima fizikai vonzalomról van szó, és nem is vagyok egy balfsz ember, viszonylag könnyen eldumálok általában idegenekkel is.

ma 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert iránta nagyon intenzív érzéseket tàplàlsz.
ma 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Na jó, de miért?😃 Makkegészséges, szuperember utódokat hozhatnánk világra együtt, vagy mi?
ma 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
A miérteket saját magadban kell keresned.
ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!