Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj olyanokat mond nekem, hogy férfias, szép arcom van, illetve a hajam szép, az egyértelmű bók, akkor is ha van párja?
Figyelt kérdés
ma 16:40
2/7 anonim válasza:
Bók és ha nem akarsz szerető, vagy ugródeszka lenni jobban teszed ha kerülöd mintha leprás lenne. Helyedben ha járna a nyakamra azok után, hogy tudatnám vele azt, hogy elég volt belőle még a pasiját is informálnám milyen nője van...
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom kerülni, mert közvetlen kapcsolatban vagyok vele
ma 16:47
4/7 anonim válasza:
De le lehet állítani. Mondd meg neki, hogy tartózkodjon a bókjaival nálad, inkább a pasiját dicsérje hátha észreveszi magát.
5/7 anonim válasza:
Bók, de nem vonnék le ennyiből túl sok következtetést. Én is ismerek olyat, aki mindenkit dicsér. Észrevesz rajta valamit és egyből megdicséri. Vannak ilyen ítpusú emberek.
6/7 anonim válasza:
Hát de a kérdező nemhiába írta ki a kérdést, nem mindegy marhára, hogy milyen hangsúllyal mondta, egyébként hogyan viselkedik vele. Persze meglehet dicsérni bárkit, de 100%, hogy nem tényként közölte hanem van mögötte hátsó szándék.
7/7 anonim válasza:
Én kicsit óvatosabban kezelném ezt, mint sokan előttem. Tapasztalatból tudom, hogy néhány férfi képes teljesen baráti bókokba is sokkal többet látni. Futottam már bele nem egyszer, hogy jófej voltam, meghallgattam valakit, tettem egy pozitív megjegyzést, aztán mikor kiderült, hogy van párom, én voltam a hülye pcsa. Pedig semmit nem akartam, csak rendes voltam. Nagyon nem mindegy, hogy mik a körülmények. Ha viszont tényleg nyomul, és zavar, akkor le tudod állítani. Mond meg neki, hogy zavar a viselkedése, bókoljon otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!