Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből a reakciókból te mit éreznél?
Nem kérdezi meg barátnőd:
ha mondjuk megy inni te kérsz e,
Nem kínál meg a csokiból,
Nem kérdezi meg mit főzzön, ha meg kérdezi ő meg pont nem enne azt,
Nem hozna neked semmit kedvességből max ha hoz is évi 2x stb
Nem kiszolgálásra gondolok de nem érdekli eszel e este vagy bedobná a vacsizzunk együtt
Én azt gondolnám, hogy nem fogom ebben leélni az életem, hogy csak vagyunk de nem szeretjük egymást.
De neked ezek szerint nincs ilyesmire igényed, csak legyen mire panaszkodni. Téged ez boldoggá tesz, hát akkor csináld. Csak húzzál már innen, mert rohadt unalmas vagy.
6 engem meg zavarna ha meg akarok enni egy pl joghurtot hogy a másik lemegy kutyaba es pislog..
Vagy csak ugy ehetek csokit ha a felét letöröm vagy csak akkor ha ő is eszik. Meg ezek.
Baromira irritálna.
#8 A joghurtos példa nyilván sarkított, mert nem annak a felét, hanem másikat, de mondjuk az pont nem olyan jó példa.
A csokinál... nem tudom, akkor csak így nekünk alap az ilyen fajta kedveskedés... :-P
#6 vagyok
De ugyanaz a másikat is. Nem vehetnék ki magamnak joghurtot csak ha a másiknak is adok. Ez olyan tré. Meg ezeken görcsólni is ha csak 1 joghurt van akkor egyikunk se eheti meg vagy aki lemond rola az annak áldozathozatala a másikért.
Igy en nem birnék élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!