Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből a reakciókból te mit éreznél?
Nem kérdezi meg barátnőd:
ha mondjuk megy inni te kérsz e,
Nem kínál meg a csokiból,
Nem kérdezi meg mit főzzön, ha meg kérdezi ő meg pont nem enne azt,
Nem hozna neked semmit kedvességből max ha hoz is évi 2x stb
Nem kiszolgálásra gondolok de nem érdekli eszel e este vagy bedobná a vacsizzunk együtt
Felnőtt emberrel élek házasságban. Ha szomjas iszik, ha csokira vágyik eszik belőle, ott van lerakva. A gyerekeket kérdezgetem és rájuk tukmálom a kajákat, felnőtt ember ellátja magát.
A főzés meg... hát ott is így. Nem őt kérdezgetem hanem a két válogatós kiskorúnak főzök. Vagy ő főz este. Vagy együtt. Na de a lényeg hogy két gyerekem van, nem három. Nem bírnék elviselni egy ilyen nyomorékot aki bociszemekkel bámulna hogy ki kéne szolgálni csokikákkal, meg ugrálni körülötte kér-e vizet, mit főzzek, bepelenkázzam vagy elég ha a bilit hozom.
Ja és dettó ugyanez volt gyerek előtt is az első férjemmel és még egygyerekesen a másodikkal is. Egyiknek sem vagyok az anyukája aki eléteszi a meghámozott gyümölcsöket meg az itókát.
#20 Érzékelem. Csak épp az itteni válaszok megint olyanok, hogy...
Lepontoznak azért, mert én kedveskedem a páromnak, azért, mert férfi? És akkor csodálkoznak itt a nők, hogy bunkók a pasik!
Hálás vagyok a páromért, akivel minden nap kifejezzük egymásnak a szeretetünket. Néha gyermeki módon, igen, mert az ember sosem szűnik meg gyereknek lenni!
x19 vagyok meg a nullára lepontozott 15 - mert felismerem, hogy a férfiak is ugyanúgy vágynak a gyengédségre, figyelemre
Aham. És a te párod ez hányszor szokta az orrod alá dörgölni? Csak úgy kérdem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!